Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • -19%

Vitamin Beauty Kit

129,50 lei
-19% 105,00 lei

Vitaminizeaza-ti tenul, nu doar organismul!

In aceata perioada este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra. Cu siguranta ti-ai vitaminizat si tu organismul, pentru a te proteja de infectii, dar cum ramane cu tenul? Impiedica stresul din a-si pune amprenta asupra ta! Tenul tau ramane frumos si sanatos cu Vitamin Beauty Kit. La achizitionarea pachetului beneficiezi de 15% reducere la toate produsele din kit. BONUS primesti cadou 1 buc SoKwik Pila Boomerang Luciu Magic Shine 400/3000 in valoare de 5.90RON.



Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Vitaminizeaza-ti tenul, nu doar organismul!

In aceata perioada este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra. Cu siguranta ti-ai vitaminizat si tu organismul, pentru a te proteja de infectii, dar cum ramane cu tenul? Impiedica stresul din a-si pune amprenta asupra ta! Tenul tau ramane frumos si sanatos cu Vitamin Beauty Kit. Crema de zi cu continut ridicat de vitamina E are efect nutritiv si antioxidant, restabileste echilibrul hidropolic si previne aparitia ridurilor, tenul devenind catifelat, radiant si plin de vitalitate. Crema antirid pentru conturul ochilor compenseaza hidratarea tenului din jurul ochilor, estompeaza ridurile si cearcanele, iar pielea isi recapata prospetimea si elasticitatea. Pentru o fata cu adevarat ingrijita nu uita sa iti aranjezi sprancenele, cu Penseta Tesita SO412 si peria pentru sprancene 2895. Inainte de aplicarea cremelor nu uita sa iti cureti tenul corespunzator, cu Magic Towel - Prosopul Compact Biodegradabil.

La achizitionarea pachetului beneficiezi de 15% reducere la toate produsele din kit. BONUS primesti cadou 1 buc SoKwik Pila Boomerang Luciu Magic Shine 400/3000 - 1 buc.

Vitamin Beauty Kit Contine:
- Lady Stella Struguri Crema de zi cu Vitamine (100 ml) - 1 buc
- Lady Stella Struguri Crema Antirid pentru conturul ochilor (30 ml) - 1 buc
- SoKwik Penseta Tesita SO412 - 1 buc
- Eurostil Piaptan + Perie Sprancene 2895 - 1 buc
- Roial Magic Towel - Prosop Compact Biodegradabil - 5 buc
- GRATIS SoKwik Pila Boomerang Luciu Magic Shine 400/3000 - 1 buc

Wigmond

Fisa cu date

Duritate pile
400
3000
Tip instrument
Pensete gene/sprancere
Ingrediente principale
Struguri

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: