Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

BBCOS - Vopsea de par Earthia Color (Mixton Grey)

42,90 lei

Earthia Color este vopseaua de par permanenta, vegana si in proportie de 90% pe baza de ingrediente exclusiv naturale. Formula vegana a vopselelor Earthia Color are la baza patru ingrediente active, roade pretioase ale pamantului: canepa, orez, microalge Chlorella Vulgaris si lupin alb. Micropigmentii de inalta calitate asigura intensitatea si durabilitatea maxima a culorii, conferindu-i in acelasi timp luminozitate absoluta. Acopera in proportie de 100% firele albe.

Vopselele de par profesionale nu includ oxidanti. In cazul in care doresti oxidant, il poti alege AICI.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

Earthia Color este vopseaua de par permanenta, fara amoniac, vegana si in proportie de 90% pe baza de ingrediente exclusiv naturale. Formula vegana a vopselelor Earthia Color are la baza patru ingrediente active, roade pretioase ale pamantului: canepa, orez, microalge Chlorella Vulgaris si lupin alb. Micropigmentii de inalta calitate asigura intensitatea si durabilitatea maxima a culorii, conferindu-i in acelasi timp luminozitate absoluta. Acopera in proportie de 100% firele albe.

Indicele ridicat de naturalete al vopselelor Earthia acorda posibilitatea chiar si persoanelor cu probleme de sensibilitate ale scalpului sa isi exprime propria identitate, prin alegerea culorii care reflecta cel mai bine feminitatea si personalitatea lor. Formula NATHUE COMPLEX (testat si certificat de Universitatea din Perugia) face ca vopselele Earthia Color sa fie bogate in ingrediente active foarte asemanatoare celor regasite in fibra capilara si in scalp si transforma serviciile de colorare oferite de hairstylisti in adevarate TRATAMENTE de ingrijire si rasfat.

MIXTON = CORECTOR
Fiecare treapta de culoare in procesul de iluminare dezvolta un pigment rezidual. Pentru a contracara efectul acestui pigment rezidual folosim corectori:
- Corectorul GRAY pentru corectarea reflexelor rosii.
- Corectorul BLUE pentru corectarea reflexelor portocalii.
- Pentru a contracara reflexiile galbene, recomandam folosirea seriei VIOLET ASH (/21) nuante care fac parte din seria fantasy.

MIXARE:
De la treapta de culoare 4/0 pana la 7/0, la fiecare 10g de culoare adaugam 1g de corector.
De exemplu: 30 g de 5/0 + 3 g corector gri + 45 g Crema Oxigen
De la treapta 8/0 pana la 10/0, utilizati seria VIOLET ASH /21.

Produs 100% made in Italy.

Rasfoieste catalogul cu nuantele de vopsea pentru par Earthia AICI.

BBCOS
8059340212026

Fisa cu date

Gramaj
100 ml
Culoare
Gri
Formula speciala
Fara amoniac
Vegan Formula
Ingrediente principale
Canepa
Lupin Alb
Microalge
Orez

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: