Categorii

Speciale

Speciale
Toate ofertele speciale

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Posted by   Noutati     0 Comments      views (246)
Clienții ca tine merită cadouri pe cinste de la Moșul Wigmond! An de an, Moșul ne cere o listuță cu clienții speciali, pe care dorim să îi răsplătim pentru că sunt alături de noi. Ghici ce?
Posted by   Noutati     0 Comments      views (215)
Wigmond deschide sezonul cadourilor. Sunt mai puțin de 50 de zile până la sărbători, iar noi vrem să fim primii care îți dăruiesc ceva special.
Posted by   Noutati     0 Comments      views (106)
Azi sărbătorim și te invităm să petreci alături de noi! Am lansat noua gamă de produse profesionale pentru unghii, care se bazează pe 3 principii simple, dar foarte importante – timp, calitate și diversitate.
Posted by   Noutati     0 Comments      views (186)
Te afli la începutul activității, dar bugetul tău pentru achiziționarea produselor este limitat? #WigmondÎțiAduce soluția perfectă –> ai posibilitatea să achiți produsele cu ajutorul Cardului tău de Cumpărături. Mai mult, îți punem la dispoziție un număr de până la 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ pentru...
Posted by   Noutati     0 Comments      views (154)
Cu toate ne dorim un păr îngrijit, radiant chiar și dupa ce părăsim salonul de înfrumusețare. Desigur, există o sumedenie de secrete pentru a beneficia mai mult timp de nuanța obținută în urma procesului de colorare a părului.