Categorii

Speciale

Speciale
Toate ofertele speciale
Cursuri Wigmond

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Despre noi

Compania Wigmond®

Știm că femeia modernă își dorește să aibă la îndemână tot ce are nevoie pentru a se simți frumoasă, iar produsele de înfrumusețare sunt în topul dorințelor ei. Dacă și tu ești o femeie care se luptă cu timpul și sarcinile zilnice și ești în căutarea acelui loc care să îți ofere cele mai bune produse pentru tine și clientele tale, inspiră adânc și relaxează-te, tocmai ai găsit ce căutai!


Ce este Wigmond?


Wigmond este o companie fondată în anul 1992 și unul dintre liderii de top din domeniul produselor profesionale de înfrumusețare. Aici vei găsi produse profesionale de coafură, cosmetică, unghii tehnice, manichiură și pedichiură, dar și produse și mobilier pentru saloanele de coafură, cosmetică și masaj. De asemenea, venim în ajutorul celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul unghiilor tehnice sau să-și perfecționeze cunoștințele dobândite, organizând cursuri acreditate de inițiere și perfecționare cu profesioniști recunoscuți.


Peste 25 de ani de frumusețe


Pasiunea și dorința de a scoate în evidență feminitatea și calitățile fiecăreia dintre noi, ne-au motivat să ne dezvoltăm pe această nișă a produselor de înfrumusețare. Am început să ne scriem povestea cu mai bine de 25 de ani în urmă și continuăm să o facem cu aceeași pasiune.

Am pornit de la ideea că orice femeie își dorește să se simtă frumoasă și mereu va fi în căutarea unor produse, care să o ajute să își îndeplinească această dorință. Am avut încredere că vom realiza lucruri remarcabile și ne-am câștigat prestigiul în domeniul distribuirii produselor profesionale de înfrumusețare. În scurt timp am devenit „Furnizorul profesioniștilor de succes”. Unii dintre voi au aflat această poveste și au spus-o mai departe, iar feedback-ul colaboratorilor demonstrează că suntem de departe apreciați.


Profesioniști pentru cariera ta


Prin tot ceea ce facem ne dorim să îți oferim doar produse profesionale de calitate, training de specialitate și consultanță personalizată. Trainerii Wigmond, medaliați la diferite concursuri și evenimente din domeniu îți vor dezvălui secretele realizării unor lucrări de exceptie. Și pentru că ne dorim să fim în continuare alături de tine, îți pregătim periodic cursuri de specializare, seminarii demonstrative, și nu în ultimul rând, îți oferim posibilitatea începerii unei cariere de succes în domeniul vânzării acestor produse profesionale pentru coafură, cosmetică, masaj și manichiură.


#AmbasadorWigmond


De la vis la realitate nu este decât un pas. Dacă te-ai hotărât să pornești la drum alături de noi, ai făcut o alegere bună. Wigmond te susține în dezvoltarea ta profesională cu produse de cea mai înaltă calitate și cu servicii pe măsură.

Ne bazăm pe experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul manichiurii și alegerii celor mai bune produse de coafură și cosmetică, și îți punem la dispoziție întreaga noastră expertiză, cunoștințe și produse profesionale de top, astfel încât să îți oferim startul pentru o carieră de succes.


Încredere în valori puternice


Fericirea ta este importantă pentru noi și ne dorim ca totul să fie cât mai simplu și accesibil pentru tine. Ne dedicăm activității noastre ca să îți oferim tot ce ai nevoie pentru a reuși.


> Profesionalism


Știm cât este de important pentru fiecare dintre voi să aveți la dispoziție produse de calitate. De aceea, am dezvoltat o gamă completă de produse profesionale, de cea mai înaltă calitate, și am instruit o echipă de profesioniști care te vor ajuta în alegerea și utilizarea produselor, pentru ca tu să poți beneficia la maxim de calitatea și proprietățile acestora.


> Inovație


Întotdeauna aducem produse noi, inovative, învățăm tehnici noi și le transmitem mai departe, aducem aparate care să te ajute să economisești mai mult timp. Ne dorim să aduci în atenția clientelor ceva nou, cu care să le impresionezi.


> Creativitate


Este important să înțelegem nevoile și dorințele fiecăruia, iar imaginația și îndrăzneala de a încerca ceva nou sunt esențiale. De aceea, venim în sprijinul tău cu combinații de culori noi, stiluri și modele inedite.


> Produse de top


Suntem distribuitori exclusivi ai produselor cosmetice profesionale Nailover, Sokwik, HeliaD Professional, BBCOS, Lady Stela, Holiday, Ro.ial, LuxLash, Wella Professional, Gama.Professional, ChromWell, Kiepe, Ultron, precum și mobilier și accesorii pentru dotarea saloanelor de înfrumusețare.

> Consultanță specializată


Am format o echipă de profesioniști alături de care am dezvoltat și perfecționat atât serviciile, cât și produsele noastre. Ne dorim ca fiecare client care interacționează cu noi să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și să îi oferim de fiecare dată răspunsurile de care are nevoie.


Nu uita, Wigmond este:
"Furnizorul profesionistilor de succes"!  • Produse de calitate
  • Serviciu clienti de exceptie
  • Retur in maxim 14 zile

Echipa Wigmond®

Echipa Wigmond

Suntem o mână de oameni care iubesc ceea ce fac. Credem că cele mai potrivite cuvinte prin care descriem echipa noastră sunt: pasiune, profesionalism și loialitate. Suntem uniți, și știm că doar împreuna putem atinge performanțe remarcabile.

Sfatul nostru este să alegi doar produse profesionale de calitate, indiferent că vorbim despre produse profesionale pentru manichiură sau pedichiură, coafură, cosmetică sau masaj. În acest fel vei avea certitudinea că serviciile oferite se vor ridica la nivelul așteptărilor fiecărei cliente. Lasă-te pe mâna specialiștilor noștri și vei fi sigură că ai ales cele mai bune produse.Testimoniale

Modul de derulare a cursurilor seminariilor precum si rezultatele evaluarilor, imi permit sa apreciez in mod deosebit calitatea serviciilor de instruire oferite de Echipa WIGMOND!
Experienta, pregatirea trainerilor precum si calitatea produselor la un nivel  ridicat ma bucura colaborarea pe termen nelimitat. Am participat la cursurile organizate de dumneavoastra si observat in acesti traineri, competentele profesionale si organizatorice necesare in dezvoltare personala si organizationala dar si cel mai important ..un prieten si un sfatuitor.

Va multumesc ca existati!