Despre noi

Știm că femeia modernă își dorește să aibă la îndemână tot ce are nevoie pentru a se simți frumoasă, iar produsele de înfrumusețare sunt în topul dorințelor ei. Dacă și tu ești o femeie care se luptă cu timpul și sarcinile zilnice și cauți acel loc, care să îți ofere cele mai bune produse beauty pentru tine și clientele tale, inspiră adânc și relaxează-te, tocmai ai găsit ce căutai!

Cine suntem noi?

Suntem o mână de oameni care iubesc ceea ce fac și care cred în 3 valori importante: pasiune, profesionalism și loialitate. Suntem uniți, și știm că doar împreună putem atinge performanțe remarcabile.
Răspândim frumusețea în fiecare colțișor al țării, furnizând produse profesionale de coafură, cosmetică, unghii tehnice, manichiură și pedichiură, respectiv mobilier și aparatură pentru saloane, dar și formând profesioniști de success prin intermediul cursurilor acreditate de inițiere și perfectionare, cu experți beauty recunoscuți și medaliați pe plan internațional.

29 de ani de frumusețe

Am început să ne scriem povestea cu 29 de ani în urmă și continuăm să o facem cu aceeași pasiune. Am pornit de la ideea că orice femeie își dorește să se simtă frumoasă și mereu va fi în căutarea celor mai bune produse, care să o ajute să își îndeplinească această dorință. Am avut încredere că vom realiza lucruri remarcabile și ne-am câștigat prestigiul în domeniu. În scurt timp am devenit „Furnizorul profesioniștilor exigenți”.

Profesioniști pentru cariera ta

Dragostea pentru acest domeniu ne determină să dezvoltăm în mod constant produse inovative, care să revoluționeze munca și viața de zi cu zi a clienților noștri, iar echipa noastră de profesioniști beauty renumiți pe plan internațional este pregătită mereu să dezvăluie ultimele noutăți din domeniu, prin intermediul seminariilor, workshop-urilor și a cursurilor de formare profesională organizate exclusiv pentru ca tu și toți iubitorii beauty să țină pasul cu moda.

Wigmond Academy

Din dorința de a ajuta cât mai multe persoane și pentru că știm cât este de greu să pornești de la zero, am înființat Wigmond Academy, locul unde iau naștere carierele de succes. Pe parcursul anilor am contribuit la formarea profesională a peste 20.000 de persoane.

De la vis la realitate un singur pas

Dacă te-ai hotărât să pornești la drum alături de noi, ai făcut o alegere bună. Wigmond te susține în dezvoltarea ta profesională cu produse de cea mai înaltă calitate și cu servicii pe măsură. Îți punem la dispoziție întreaga noastră expertiză, cunoștințe și produse profesionale de top, astfel încât să îți oferim startul pentru o carieră de success, ca și partener Wigmond.

"Povestea noastră începe în 1992, când mama mea, Valeria, coafeză fiind, a reușit cu sprijinul tatălui meu, Tiberiu, să își deschidă prima afacere, Coafura Vali , unde ani la rând a răspândit frumusețea prin munca celor două mâini. […] Cu timpul, am făcut un pas înainte, spre o afacere de familie mare, astfel luând naștere Wigmond – Beauty & Style.
Wigmond nu este doar o afacere pentru a face bani rapid, noi dorim să creăm ceva frumos, să răspândim frumusețea furnizând produse profesionale de calitate înaltă, pentru că toate femeile merită ce este mai bun. Wigmond este o adevărată afacere de familie, la succesul căreia contribuim zilnic, de la mic la mare (vorbind la propriu).Treptat, am început să colaborăm cu firme de anvergură internațională, începând de la Italia, Germania sau Ungaria până la Statele Unite. Ne-am extins portofoliul, în momentul de față furnizăm produse profesionale exclusiviste, potrivite pentru toate gusturile si buzunarele.
Wigmond este mai mult decât o simplă echipă de profesioniști, noi suntem o adevărată familie,[…] Le multumim tuturor care au decis să răspândească frumusețea alături de noi și au devenit membrii familiei Wigmond!"

Vigh V. Timea
Cofondator Wigmond