Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
BBCos - Styliss Kit Tratament (300 ml+ 100 ml)
  • BBCos - Styliss Kit Tratament (300 ml+ 100 ml)

BBCOS Styliss - Kit Tratament pentru Netezirea Firului de Par

678,90 lei

STYLISS este tratamentul specific pentru netezirea si restructurarea tuturor tipurilor de par. 

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

local_shipping Acest produs are Transport Gratuit!

Smoothing Treatment- Tratament netezire 300 ml
STYLISS este tratamentul specific pentru netezirea si restructurarea tuturor tipurilor de par. Extractele pretioase de orez, bambus, Trametes Versicolor (o specie de ciuperca cu continut ridicat de proteine si lipide) si keratina hidrolizata de origine naturala, se reunesc pentru a crea un produs delicat si elegant, care garanteaza un rezultat mai sigur, mai sanatos, mai natural si un par regenerat în profunzime. Textura produsului a fost elaborata special pentru a fi pulverizata direct pe par, facilitand astfel aplicarea eficienta, într-un timp mai scurt.
Prin adaptarea timpului de actionare al produsului sau a procedurii de netezire aleasa se pot obtine efecte diferite:  netezire intensa, reducerea volumului sau eliminarea aspectului electrizat.

Mod de utilizare:
Prin aplicarea produsului si respectarea timpului de actionare prezentat in tabelul corespunzator, ingredientele active formeaza o pelicula protectoare in jurul fibrei capilare. Utilizarea placii de par imediat dupa aplicarea tratamentului favorizeaza absorbtia principiilor active rezultand un par neted si sanatos, In perioada imediata dupa realizarea tratamentului Styliss, odata cu utilizarea phoen-ului, caldura reactiveaza substantele active iar parul isi recapata supletea si stralucirea initiala.



Smoothing Protector - Tratament restructurant 100 ml
Laboratoarele BBCOS au dezvoltat Smoothing Protector - Tratament restructurant, rezultand o formula inovatoare de netezire a firului de par, rezistenta la apa. Ingredientele active din compozitia produsului se activeaza in timpul procesului termic (uscare), oferind protectie termica. Acestea sunt asamblate intr-o structura de protectie cu caracteristici hidrofuge, care protejeaza parul prin evidentierea efectului neted, oferind totodata impermeabilitate. Smoothing Protector se utilizeaza ca produs pentru mentinerea efectului de netezire obtinut cu ajutorul tratamentului Styliss. 

 

Beneficii:

Ingredientele intens nutritive activate in timpul procesului termic imbunatatesc structura fibrei capilare formand o bariera protectoare impotriva umiditatii din atmosfera.  Aceasta proprietate a produsului recomanda utilizarea acestuia atat in cazul tratamentelor realizate acasa, cat si la salon.  Mai mult, poate fi folosit ori de cate ori este utilizata placa pentru indreptarea parului.

Smoothing Protector este o protectie termica restructuranta destinata tuturor tipurilor de par!

TIPUL DE TRATAMENT

TIMP DE ACTIONARE

TEMPERATURA INDICATA

MOD DE UTILIZARE  A PLACII

NETEZIRE ABSOLUTA

50 min

180/200˚ - par decolorat, sensibilizat

210˚ - par vopsit

230˚ - par natural

10/12 treceri/suvita

REDUCEREA VOLUMULUI

30 min

180/200˚ - par decolorat, sensibilizat

210˚ - par vopsit

230˚ - par natural

8/10 treceri/suvita

EFECT ANTI-FRIZZ

20 min

180/200˚ - par decolorat, sensibilizat

210˚ - par vopsit

230˚ - par natural

6/8 treceri/suvita

Valorile prezentate in tabel sunt orientative. Temperatura poate varia in functie de tipul de par tratat. Specialistii BBCOS recomanda efectuarea unui test pe o portiune mica de par pentru a stabili cu exactitate temperatura si tipul de tratament necesar.

BBCOS
8051566448685

Fisa cu date

Gramaj
Tratament 300 ml+ Protector 100 ml

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

1 alt produs din aceeasi categorie: