Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
BBCos - Styliss Smoothing Protector Tratament Restructurant (100 ml)
  • BBCos - Styliss Smoothing Protector Tratament Restructurant (100 ml)

BBCOS - Styliss Smoothing Protector Tratament Restructurant (100 ml)

115,90 lei

Formula inovatoare de netezire a firului de par, rezistenta la apa. Ingredientele active din compozitia Styliss Smoothing Protector Tratament Restructurant se activeaza in timpul procesului termic (uscare), oferind protectie termica.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Formula inovatoare de netezire a firului de par, rezistenta la apa. Ingredientele active din compozitia Styliss Smoothing Protector Tratament Restructurant se activeaza in timpul procesului termic (uscare), oferind protectie termica. Acestea sunt asamblate intr-o structura de protectie cu caracteristici hidrofuge, care protejeaza parul prin evidentierea efectului neted, oferind totodata impermeabilitate.

Beneficii: Ingredientele intens nutritive activate in timpul procesului termic imbunatatesc structura fibrei capilare formand o bariera protectoare impotriva umiditatii din atmosfera. Mai mult, poate fi folosit ori de cate ori se utilizeaza placa pentru indreptarea parului.
Mod de utilizare: Pulverizati SMOOTHING PROTECTOR pe parul umed si uscati parul complet cu ajutorul phoen-ului. IMPORTANT: Produsul se activeaza in momentul contactului termic.

BBCOS
8051566448654

Fisa cu date

Gramaj
100 ml

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

1 alt produs din aceeasi categorie: