MesoVital - Genopeptid Elixir - Ser rejuvenare celulara, anti-aging (30ml) - Wigmond.ro
MesoVital - Genopeptid Elixir - Ser rejuvenare celulara, anti-aging (30ml) Mariti imaginea

MesoVital - Genopeptid Elixir - Ser rejuvenare celulara, anti-aging (30ml)

Prin cumpararea acestui produs primiti 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon 1,20 lei.


67,90 lei

Caracteristici

Gramaj 30 ml

Informații

Rejuvenare celulara, anti-aging Acetil Hexapeptide-51 – Hyaluron vegetal – Coenzima Q10. Datorită conținutului inovator de peptide active JuvelevenTM (acetil Hexapeptide-51, amidă), serul acționează în profunzime, până la nivel celular, asigurând regenerare celulară, efect de lifting imediat și fermitate. Acest hexapeptid împiedică deteriorarea ADN-ului , stimulează căile sale naturale de regenerare și îmbunătățește longevitatea și vitalitatea celulară.

Proprietatea de regenerare naturală a pielii se degradează de-a lungul timpului datorită îmbătrânirii și a schimbărilor biologice. Expunerea prelungită la elementele dăunătoare ale factorilor de mediu determină stres oxidativ și deteriorarea ADN-ului.Conținutul de hyaluron extras din plante contribuie la refacerea colagenului din țesutul conjunctiv și fibrele de elastină. Coenzima Q10, încorporată într-o structură specială a lipozomilor, este un antioxidant puternic și oferă protecție specială împotriva efectelor stresului oxidativ.

Instrucțiuni de utilizare: se aplica doua/trei măsuri pe tenul curățat și exfoliat în prealabil. Se masează prin mișcări circulare până la absorbția completă.

Produse asemanatoare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: