Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • -32%

Helia-D Professional - Ser Antirid si pentru Fermitate cu Vitamina C (15ml)

105,90 lei
-32% 72,01 lei

Ser antirid cu efect de lifting. Consistenta produsului usor gelatinoasa asigura fermitate si elasticitate pielii, oferind un efect de lifting imediat. Derivatul de vitamina C din produs este un antioxidant care previne deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi si protejeaza tenul de radiatiile UVB nocive si de toxinele din mediu.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Ser antirid cu efect de lifting. Consistenta produsului usor gelatinoasa asigura fermitate si elasticitate pielii, oferind un efect de lifting imediat. Derivatul de vitamina C din produs este un antioxidant care previne deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi si protejeaza tenul de radiatiile UVB nocive si de toxinele din mediu. Are un efect antirid dovedit, vitamina C fiind cunoscuta ca element cheie in sinteza colagenului si stimularea sintezei de lipide la nivelul epidermului (in mod special a ceramidelor).

Produsul pot fi utilizat atat in tratamentele cu mezoterapie sau tratamente cu alte aparate cosmetice profesionale (in combinatie cu seruri/fiole), cat si ca atare, prin masaj facial.

Helia-D Professional
5999561856094

Fisa cu date

Gramaj
15 ml
Formula speciala
Paraben free
Textura
Gel
Lichid
Ingrediente principale
Protectie UVB
Vitamina C
Actiune
Anti-rid
Lifting
Tipuri de ten
Matur

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: