fbpx

Iarna, coafurile se intretin cu BBCOS – Keratin Perfect Style

Promo revista BBCOS

Clientele nu sunt intotdeauna usor de multumit cand vine vorba de coafuri si rezistenta acestora. Dar satisfactia clientei este cel mai important aspect din munca unui hair stylist si tu, ca profesionist, trebuie sa il obtii. Iar la final, clienta va face ce si tie iti place, te va lauda!

Gelul de par, Jelly Gel – Keratin Perfect Style – BBCOS Hair Pro, este unul dintre produsele care te vor ajuta pe termen lung sa it pastrezi clientele multumite de realizarile tale si rezistenta lor. Produsul are o compozitie revolutionara. Acesta da forma dorita parului, iar efectul va fi maxim si de lunga durata. Datorita formulei sale pe baza de keratina hidrolizata, mango si lamaie, parul este, de asemenea, hranit in totalitate. Se indeparteaza prin periere si nu lasa reziduuri.

Mod de utilizare: Se pune o cantitate mica in palme, dupa care se aplica pe parul umed sau uscat si se da forma dorita.

Ei bine, Wigmond iti aduce produsele necesare pentru a realiza cele mai traznite, cele mai rezistente sau cele mai deosebite coafuri de care clienta va fi, cu siguranta, multumita. Nu uita, clientul nostru, stapanul si criticul nostru! Spuma pentru volum, Volumizing Cloud – Keratin Perfect Style – BBCOS Hair Pro, este potrivita pentru toate tipurile de par si pentru orice stil dorit de clienta. Datorita formulei sale pe baza de keratina hidrolizata, confera volum si rezistenta coafurii realizate.

Mod de utilizare: Se agita recipientul inainte de fiecare utilizare, se aplica o cantitate potrivita de spuma in palme, dupa care se aplica pe par pentru a incepe realizarea coafurii. Nu se clateste!

In plus, gama Kristal – BBCOS Hair Pro imbraca haine noi! Iar Wigmond ofera discounturi mari la toate produse din gama Kristal. De ce ai nevoie in salon? Ce vrei sa incerci? Vrei sa-ti schimbi samponul si balsamul? Noi iti mai dam GRATIS un produs la alegere!

Wigmond te intampina cu promotii mari, mari, mari! Ce mai astepti? Ne vedem in online!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *