fbpx

Cadouri garantate la cumpărături!

🎁Cadouri garantate și transporgrt gratuit la cumpărături🎁

Hei, salutare! Avem o super veste pentru tine -> În perioada 17-24 august 2023 ai parte de cadouri garantate și transport gratuit la toate cumpărăturile în valoare minimă de 250 lei.

Știi ce e cel mai tare? Cadourile se cumulează odată cu bifarea unui prag superior, așa că le poți avea chiar pe toate! Ești curioasă ce produse poți duce acasă GRATUIT? Hai să vezi:

Pragul 1: La toate cumpărăturile de minim 250 lei beneficiezi de transport gratuit și primești cadou o loțiune de corp hidratantă California Mango (15ml)

Pragul 2: La toate cumpărăturile de minim 390 lei ai parte de toate beneficiile de la pragul anterior și în plus primești și un super set de Perie și Pieptăn de la EuroStil

Pragul 3: La toate cumpărăturile de minim 490 lei primești în plus, pe lângă cadourile deja bifate, și o mască de păr hidratantă Vitaline (250ml)

Pragul 4: La toate cumpărăturile de minim 790 lei îți oferim încă un super cadou, placa de păr travel-size de la Ultron – Mach Mini Gloss Edition.

Pragul 5: Toate comenzile în valoare minimă de 1000 lei vin însoțite de cadourile de mai sus, pluuuus uscătorul de păr Mini-Dreox, ideal penru călătorii și nu numai.

Cadourile se oferă în limita stocului disponibil, așa că, nu mai sta pe gânduri, profită de ocazia acum! Click aici!

Ar putea sa iti placa si...