fbpx

Crema cu celule stem din argan si hyaluron by Helia-D Professional

Această prezentare necesită JavaScript.

De mai bine de cinci ani, marile laboratoare de cercetare din industria cosmetica au reusit sa izoleze celulele stem vegetale si sa le includa in produsele profesionale de infrumusetare. Rezultatele obtinute de cercetatori au fost extraordinare.

#Wigmonditiaduce produse Helia-D Professional. Clientele tale se vor simti implinite si vor fi incantate de tratamentele pe care le oferi.

Dupa cum am mentionat in articolul precedent, Celulele stem vegetale – Noile descoperiri stiintifice ale secolului XXI, in acest articol iti prezentam produsele cosmetice profesionale din argan si hyaluron, rolul si efectele lor.

Componentele de baza – celulele stem si hyaluronul – incluse in formulele produselor cosmetice reprezinta unul din conceptele revolutionare ale secolului XXI de ingrijire a pielii.

Prin tehnologia de ultima generatie, activele cosmetice din celulele stem din plante au fost izolate si fac parte din noua gama de produse profesionale Helia-D Professional. Crema revolutionara Helia-D Professional cu celule stem extrase din argan ofera pielii proprietatile acestui copac extrem de rezistent la vitregiile naturii din zona Marocului.

Acest concept deosebit se bazeaza pe protectia si vitalizarea celulelor stem cutanate care conduc la restaurarea fermitatii pielii si la reducerea numarului de riduri si a profunzimii acestora. Formula inovatoare a cremei asigura restaurarea celulara si revitalizarea dermica; prin aceasta formula se imbunatateste productia de colagen si elastina, iar continutul ridicat de acid hyaluronic – cel mai puternic hidratant – produce efect de lifting si da finete pielii, stabilitate si lubrifiere a tesuturilor.

Peptidele Matrixil completeaza formula din plin; acestea ajuta metabolismul si mentin elasticitatea pielii, reduc deteriorarea tesuturilor grase si actioneaza pana in straturile profunde ale pielii.

Dar sa vedem ce calitati au mixul de componente – acestea actioneaza intr-o sinergie ideala, iar efectele sunt repede vizibile.

Uleiul de luminita de seara este unul din uleiurile cele mai complexe datorita compozitiei sale de acizi grasi esentiali – omega 6 si omega 9 – si in acelasi timp este unul dintre cele mai folosite uleiuri antirid.

Extractul de radacina de cicoare este un activ cosmetic care, in timp, asigura cresterea sintezei de colagen, efectul fiind dat de zaharidele din radacina de cicoare.

Untul de shea este bine-cunoscutul lubrifiant si hidratant al tesuturilor cu un continut ridicat de vitamina A si E; untul ajuta la regenerarea celulara si promite efect anti-ageing, hidratant si de hranire si protejare a pielii.

Vitamina A actioneaza asupra pielii, favorizand cicatrizarea tesuturilor deteriorate si ajutand la procesul de epitelizare si keratinizare al pielii – capacitate importanta de protectie a pielii.

Vitamina E are rol puternic antioxidant, protejand celulele de atacul radicalilor liberi.

Crema Helia-D cu celule stem din argan si hyaluron este folosita cu succes in Bucuresti la Centrul MDA de terapii alternative in cadrul Cabinetului de Cosmetica Naturista.

Folosirea zilnica a cremei si aplicarea prin miscari blande pe fata va asigura protectia, hranirea si hidratarea pielii pentru o zi intreaga.

Cazuistica diversificata din cabinetele cosmetice prezinta probleme reale legate de imbatranirea prematura a pielii si deteriorarea cutanata prin factori externi. Acestea sunt doar o parte din cauzele ce impun necesitatea folosirii acestei creme in saloanele de cosmetica pentru protocoalele de tratamente. Crema Helia-D Professional cu celule stem din argan si hyaluron este perfecta pentru rezolvarea acestor probleme .

Rezultatele pozitive se vad de la primele tratamente – prin folosirea cremei cu celule stem din argan si hyaluron la cabinetul de cosmetica, clienta ta va fi incantata de fiecare data cand va iesi pe usile salonului tau.

Maria Mihaiu

Cosmeticiana & Trainer in cosmetica

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *