fbpx

[NEW] Blond Tech – Ingrijire speciala pentru parul blond

Blondul perfect are un nume – Emphasis BLOND TECH by BBcos

În lumea modei și a frumuseții, există o figură emblematică care a captat imaginația multor persoane de-a lungul timpului. Despre cine o fi vorba? Despre nimeni altcineva decât Barbie! Această celebră păpușă a devenit un simbol al eleganței, stilului și frumuseții, iar influența sa a ajuns în toate colțurile lumii. Stilul său unic de viață și părul său iconic blond au inspirat milioane de femei să aspire la frumusețe și rafinament.

Barbie, creată de compania americană Mattel, a fost lansată pentru prima dată în 1959 și a devenit imediat un fenomen global. Cu figura ei impecabilă, garderoba diversificată și personalitatea plină de viață, Barbie a cucerit inimile multor generații. Ea a fost și rămâne un model de inspirație pentru multe femei, ilustrând că ele pot fi ceea ce își doresc să fie și că frumusețea poate fi exprimată în multe moduri diferite.

Unul dintre cele mai distinctive trăsături ale lui Barbie este părul ei superb blond. Este un blond strălucitor, cu nuanțe luminoase, care îi completează perfect ținutele și personalitatea. Acest look iconic al părului ei a devenit un adevărat simbol al feminității și a inspirat multe femei să-și dorească să obțină aceeași nuanță de blond perfect.

În prezent, cu ajutorul evoluției tehnologiei și a industriei beauty, dorința de a obține un păr blond-Barbie nu a fost niciodată mai accesibilă. Linia de produse Empashis de la BBcos Italy s-a îmbogățit cu o nouă gamă, Blond Tech, o serie de produse special dezvoltate pentru  părul decolorat și/sau vopsit blond.

Emphasis Blond-Tech este rutina profesională de îngrijire dezvoltată special pentru părul blond, decolorat, sau grizonat. În formula sa specială se ascund pigmenți albastru-violet, capabili să neutralizeze nuanțele de galben/portocaliu nadorite. Combinația specială de ingrediente active: acid hialuronic, afine fermentate si musetel fermentat acționează în sinergie pentru a hrăni și a echilibra hidratarea fibrei capilare sensibilizate, în scopul meținerii părului sănatos, puternic și strălucitor.

 

Ingrediente active:

Acid hyaluronic – Aliatul frumusetii 

Acidul hialuronic este o substanta naturala capabila sa se lege de celulele fibrei capilare care alcatuiesc parul. Structura moleculara flexibila si solubila in apa ii confera caracteristici foarte hidratante si protectoare. Asigura elasticitate si volum extraordinar parului, care este vizibil mai rezistent si mai revitalizat.

 

Afine fermentate – Un dar de la natura

Afinele salbatice iau nastere spontan pe versantii muntilor si sunt cunoscute a fi o sursa prețioasa de vitamina B. Numerosii antioxidanti contribuie la incetinirea imbatranirii pielii, previn deshidratarea si stimuleaza cresterea parului. Mai mult, au o imensa virtute protectoare si hranitoare, esentiale pentru intarirea fibrei sensibilizate si pentru a reda stralucirea si vitalitatea parului.

 

Musetel fermentat – O mica raza de soare

Musetelul a fost intotdeauna folosit ca un remediu natural dulce pentru a deschide parul si a-l face mai stralucitor, putere care provine din apigenina care se regaseste in petalele florii sale.

De asemenea, are proprietati pretioase calmante, reechilibratoare si antiinflamatorii ideale pentru restabilirea sanatatii scalpului si parului.

*ingredient activ fermentat

Fermentarea este un proces care combina inovatia, tehnologia si natura pentru a transforma ingredientele naturale prin amplificand beneficiile acestora.

Si acum, hai sa iti prezentam fiecare produs!

Blond-Tech Purple-Blue Feeding Shampoo curata delicat, in timp ce netezeste si hidrateaza firul de par slabit. Formula si culoarea sa speciala violet/albastru au fost special dezvoltate pentru a neutraliza reflexele nadorite de galben si portocaliu pe parul vopsit si/sau decolorat, de asemenea ajuta la pastrarea tonurilor de blond rece si lumineaza chiar si firele de par carunte. Nu contine SARURI/PARABENI/SILICON. Testat NICKEL. Testat DERMATOLOGIC.

Puncte forte:

  • curata delicat scalpul si parul
  • hraneste si hidrateaza firul de par slabit, deteriorat
  • neutralizeaza reflexiile galbene/portocalii nedorite
  • pastreaza nuantele de blond rece
  • lumineaza chiar ai parul grizonat

Blond-Tech Purple-Blue Feedin Mask netezeste si hidrateaza fibra capilara sensibilizata. Formula si culoarea sa speciala violet/albastru au fost special dezvoltate pentru a neutraliza reflexele nadorite de galben si portocaliu pe parul vopsit si/sau decolorat, de asemenea ajuta la pastrarea tonurilor de blond rece si lumineaza chiar si firele de par carunte.

Nu contine SLS/SLES/SARURI/PARABENI/SILICON. Testat NICKEL. Testat DERMATOLOGIC.

 

Puncte forte:

  • hraneste si hidrateaza capilara de par sensibilizata
  • neutralizeaza reflexiile galbene/portocalii nedorite
  • pastreaza nuantele de blond reci
  • lumineaza chiar si parul carunt
  • parul devine usor de pieptanat, mai puternic si stralucitor

Mastile hranitoare si nuantatoare din linia Blond-Tech revigoreaza parul blond cu jocuri de lumina incitante. Sunt disponibile in 3 variante: Amber – pentru reflexii de miere, Quartz – pentru reflexii rose si Diamond – pentru reflexii reci.

Puncte forte:

  • revigoreaza parul blond cu efecte de lumina si reflexii reci
  • hraneste si hidrateaza fibra de par sensibilizata
  • par mai usor de pieptanat, mai puternic si stralucitor

 

Glow Serum – pentru un par blond perfect, indiferent de circumstante. Faciliteaza coafarea si aranjarea parului blond si/sau decolorat, ii sporeste luminozitatea si fixeaza usor coafura, fara a o ingreuna. Bogat in ingrediente active, protejeaza parul impotriva factorilor atmosferici, sigilieaza varfurile despicate si uniformizeaza fibra capilara. Fixeaza usor coafura, fara a o ingreuna.

 

Descopera intreaga linie de produse Emphasis Blobd-Tech dand CLICK AICI!

Ar putea sa iti placa si...