Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

SoKwik - Builder Jelly Gel Cover Pink Galaxy Glitter II (50ml)

149,90 lei

Noua generatie de geluri de constructie cu textura si compozitie revolutionara. Acest gel permite atat realizarea completa a extensiei cat si prelungirea/inaltarea patului unghial. Consistenta densa si textura ferma faciliteaza obtinerea extensiei si a apex-ului intr-un singur pas. Produc cantitate minima de praf la pilire. Sunt ideale si pentr tehnica de lucru cu tips-uri reutilizabile (Quick Forms)

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

Noua generatie de geluri de constructie cu textura si compozitie revolutionara. Acest gel permite atat realizarea completa a extensiei cat si prelungirea/inaltarea patului unghial. Consistenta densa si textura ferma faciliteaza obtinerea extensiei si a apex-ului intr-un singur pas. Compozitia si aderenta exceptionala elimina in totalitate posibilitatea aerisirii colturilor si exfolierea materialului de pe suprafata unghiei naturale. Produc cantitate minima de praf la pilire. Sunt ideale si pentr tehnica de lucru cu tips-uri reutilizabile (Quick Forms) In cazul unghiilor cu probleme mari de aderenta se recomanda utilizarea gelului de baza Sokwik Base Gel.

Gratie pigmentilor de calitate superioara si a particulelor fine de sclipici, Builder Jelly Gel Galaxy Glitter II a devenit bijuteria gamei de geluri de constructie tip jeleu. Gelul de constructie preferat al mireselor, dar si a tuturor femeilor care isi doresc unghii simple, elegante, dar presarate cu un detaliu fin, sofisticat.

Caracteristici:
Culoare: cover, cu particule fine de sclipici
Textura gelatinoasa
Se modeleaza usor
Faciliteaza obtinerea extensiei intr-un singur pas
Flexibilitate medie
Pilire usoara si rapida (cantitate minima de praf)
Timpul de polimerizare: 60/120 secunde in lampa LED
Gramaj: 50 ml

Mod de utilizare:
1. Pregateste unghia naturala folosind pila Sokwik Boomerang Alba 180/240, apoi aplica lichidele de pregatire Sokwik Nail Prep, Sokwik Acid Free Primer.
2. Aplica un stras subtire de Sokwik Builder Base Gel pentru un plus de aderenta intre unghia naturala si materialele aplicate ulterior. Polimerizeaza in lampa Led timp de 60 secunde sau in lampa UV 3 minute.
3. Aseaza sablonul pentru a obtine dimensiunea dorita decupand in cazul in care este necesar
4. Aplica o cantitate suficienta de gel de constructie Sokwik Jelly apoi niveleaza materialul folosind pensula Sokwik Oval #6. Datorita compozitie exceptionale, materialul nu se scurge, putand fi astfel modelat un timp mai indelungat.
5. Dupa obtinerea formei dorite, materialul se polimerizeaza timp de 120 secunde in lampa LED sau 3/4 minute in lampa UV.
6. Finisarea se realizeaza folosind pila Sokwik Zebra Verde 180/180 sau SoKwik pila Combi 180/220.
7. Pentru un luciu rezistent si plin de stralucire, aplica Sokwik Glow Top apoi polimerizeaza timp de 60 secunde in lampa LED sau 3 minute in lampa UV.

SoKwik
6426820006550

Fisa cu date

Gramaj
50 ml
Culoare
Cover
Tip culoare
Cu sclipici
Tip gel
Cu fixare
Functie gel
De constructie
Densitate
Dens

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: