Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

SoKwik Base Gel Renewed - Gel de baza transparent (15ml)

59,90 lei

Datorita formulei revolutionare, noul gel de baza universal, SoKwik Base Gel, are areaderenta dubla la suprafata unghiei naturale. Fiind ultra-aderent NU necesita aplicarea unui Primer. Este ideal pentru a fi folosit ca strat de baza atat pentru ojele semipermanente, cat si pentru gelurile de construcție. Se aplica într-un strat subțire. Elimina posibilitatea desprinderii gelului de constructie in cazul curbarii extensiei.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

Datorita formulei revolutionare, noul gel de baza universal, SoKwik Base Gel, are areaderenta dubla la suprafata unghiei naturale. Fiind ultra-aderent NU necesita aplicarea unui Primer. Este ideal pentru a fi folosit ca strat de baza atat pentru ojele semipermanente, cat si pentru gelurile de construcție. Se aplica într-un strat subțire. Elimina posibilitatea desprinderii gelului de constructie in cazul curbarii extensiei. Totodata, elimina in totalitatea posibilitatea exfolierii si aerisirea colturilor unghiei. Se aplica intr-un strat subtire.

Caracteristici:
Nu necesita aplicarea Primerului
Foarte flexibil
Consistenta fluida
Usor de aplicat, nu curge la cuticule
Dizolvabil
Timp de polimerizare 60 sec. in lampa LED

Mod de utilizare:
1. Pregateste unghia naturala folosind pila Sokwik Zebra Verde 180/180 sau Boomerang Alba 180/240, apoi aplica lichidele de pregatire Sokwik Nail Prep, Sokwik Primer/Acid Free Primer.
2. Aplica un stras subtire de Sokwilk Base Gel pentru a crea aderenta intre unghia naturala si materialele aplicate ulterior.
3. Polimerizeaza in lampa Led timp de 60/120 secunde sau in lampa UV 3 minute apoi aplica nuanta dorita, fara a fixa produsul.

SoKwik
6426820005263

Fisa cu date

Gramaj
15 ml
Culoare
Transparent
Tip culoare
Clasic
Tip gel
Fara fixare
Functie gel
De baza
Densitate
Mediu

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: