SoKwik Sablon Classic 300/set - Wigmond.ro
Pret redus! SoKwik Sabloane Classic 300/set Mariti imaginea

SoKwik Sablon Classic 300/set

Prin cumpararea acestui produs primiti 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon 0,80 lei.


Creat cu o tehnica de ultima generatie, este ideal pentru forme noi, precum si pentru crearea decoratiunilor extreme. Aripile laterale deosebit de ergonomice ale sablonului, create in mod unic, se potrivesc si se fixeaza perfect pe degete. Aceste sabloane pastreaza excelent forma constructiei, in asa fel nu necesita alte accesorii speciale pentru sustinere!

Detalii

44,90 lei

59,90 lei

-25%

Informații

Creat cu o tehnica de ultima generatie, este ideal pentru forme noi, precum si pentru crearea decoratiunilor extreme. Sablonul a fost conceput cu o tehnologie de ultima ora pentru a efectua o munca precisa cat mai usoara si rapida. Gradatiile de pe suprafata sablonului ajuta in constructia cu o mai mare precizie a extensiei. Aripile laterale deosebit de ergonomice ale sablonului, create in mod unic, se potrivesc si se fixeaza perfect pe degete. Aceste sabloane pastreaza excelent forma constructiei, in asa fel nu necesita alte accesorii speciale pentru sustinere!

Produse asemanatoare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: