fbpx

Tu stii ce iti pregateste Wigmond ?!

Tu stii ce iti pregateste Wigmond ?!

Wigmond te intampina cu multe evenimente deosebite si… surprize!

Iti plac surprizele? Super! Wigmond are un program bogat, plin de evenimente pentru tine: concursuri, cursuri si seminarii! Inscrie-te din timp si profiti de discount-uri pentru toate evenimentele Wigmond!

Wigmond te pregateste de Halloween” este concursul pe care l-am creat special pentru tine! Inscrie-te la concurs cu un model sau un decor special pregatit pentru sarbatoarea internationala Halloween si poti castiga unul dintre cele cinci kituri Happy Halloween Crystal Nails. Citeste regulamentul concursului si inscrie-te cu o poza creata de tine! De abia asteptam sa vedem ce ai creat pentru Halloween!

Nu uita de platforma online NailsBook.ro – unde Trainerele Wigmond te asteapta cu drag sa iti prezinte cele mai interesante, cochete sau extravagante modele si decoruri pentru unghii tehnice! Profita de REDUCERE! Inscrie-te pana vineri, 23 octombrie 2015, si ai parte de reduceri mari!

Ai auzit? Avem produse noi! Ti-am pregatit o lista lunga de produse noi de la Crystal Nails, Ga.Ma, BBCos Hair Pro, Roial, Lady Stella Professional, Sibel, Holiday, Helia-D Professional, Ion Color, Ultron, EuroStil. Alege produsele care iti plac, iar noi le livram de indata!

Nu uita de promotiile de toamna! Profita si in luna octombrie de promotiile de toamna, gaseste produsele pe care le doresti la reducere in catalogul de promotii de toamna!

Ce mai astepti? Wigmond ti-a pregatit multe surprize, profita de ele!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *