Încărcare Evenimente
Descoperiţi Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente Următoare

Navigare Listă Evenimente

noiembrie 2018
PROMO

Curs Perfectionare – Tehnica si Decor Gel – Baia Mare – 26 – 27 noiembrie 2018

noiembrie 26 @ 8:00 - noiembrie 27 @ 17:00
Baia Mare

Perfectioneaza-te in domeniul unghiilor tehnice! Invata cum sa folosesti produsele noi in combinatii deosebite, aparte! Descopera tehnici noi pe care sa le practici si tu in salon!

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs Perfectionare FUSION & Pictura decoruri de iarna – 26 noiembrie 2018

noiembrie 26 @ 8:00 - 17:00
Oradea,
+ Harta Google

Invata cum sa combini culorile pentru a crea cele mai deosebite unghii tehnice pentru clientele tale. Trainerul Wigmond, TUNDE, te va pregati pentru sezonul de iarna cu idei aparte pentru decoruri, dar si cu tehnica revolutionara a constructiei unghiilor realizata din acryl-gel.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs Pictura Artistica – decoruri de iarna – 26 noiembrie 2018

noiembrie 26 @ 8:00 - 17:00
Bacau

Invata cum sa combini culorile pentru a crea cele mai deosebite unghii tehnice pentru clientele tale. Trainerul Wigmond, ANDREEA, te va pregati pentru sezonul de iarna cu idei aparte pentru decoruri senzationale.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs Pictura Artistica – Decoruri de iarna – 28 noiembrie 2018

noiembrie 28 @ 8:00 - 17:00
Baia Mare

Invata cum sa combini culorile pentru a crea cele mai deosebite unghii tehnice pentru clientele tale. Trainerul Wigmond, GEORGIANA, te va pregati pentru sezonul de iarna cu idei aparte pentru decoruri senzationale.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs Perfectionare – Tehnica si Decor Gel – Targu Jiu – 28 – 29 noiembrie 2018

noiembrie 28 @ 8:00 - noiembrie 29 @ 17:00
Targu Jiu

Perfectioneaza-te in domeniul unghiilor tehnice! Invata cum sa folosesti produsele noi in combinatii deosebite, aparte! Descopera tehnici noi pe care sa le practici si tu in salon! Vrei sa afli ultimele noutati in materie de manichiura? Atunci te invitam la acest curs de perfectionare care iti va imbogati cunostintele generale despre produse si folosirea lor.

Descoperiţi mai multe »
decembrie 2018
PROMO

Curs Pictura Artistica – Decoruri de iarna – 3 decembrie 2018

decembrie 3 @ 8:00 - 17:00
Timisoara,
+ Harta Google

Invata cum sa combini culorile pentru a crea cele mai deosebite unghii tehnice pentru clientele tale. Trainerul Wigmond, RADMILA, te va pregati pentru sezonul de iarna cu idei aparte pentru decoruri senzationale. Fii in ton cu moda si tendintele! Nu rata sfaturile care iti vor face clientele sa se bucure de decorurile unghiilor realizate de tine!

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs Pictura Artistica „One Move ART” – Salonta- 3 Decembrie 2018

decembrie 3 @ 8:00 - 17:00
Salonta

Wigmond iti aduce o invitatie speciala la Cursul de Pictura Artistica “One Move ART”. Este creat pentru tine! Invata cum sa realizezi diverse modele si decoruri artistice impresionante alaturi de Trainerul Wigmond-Crystal Nails Romania, Tunde.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs SOKWIK Tehnica si Decor – Bacau – 3 Decembrie 2018

decembrie 3 @ 8:00 - 17:00
Bacau

Cliente din ce in ce mai grabite? Cum multumesti cele mai dificile cliente? Inca nu ai incercat tehnica Sokwik?  FARA LAMPA! FARA PRIMER! RAPID si ELEGANT!  Trainerul Wigmond, Andreea, te asteapta in Bacau, pe 3 Decembrie 2018, la Cursul Sokwik de Tehnica si Decor.

Descoperiţi mai multe »
+ Exportare Listed Events