Încărcare Evenimente
Descoperiţi Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente Următoare

Navigare Listă Evenimente

februarie 2019
PROMO

Curs Acreditat Nail Art & Technique – Bistrita – 4 – 8 februarie 2019

februarie 4 @ 8:00 - februarie 8 @ 17:00
Bistrita,
Bistrita, România
+ Harta Google

Patrunde si tu in universul  unghiilor tehnice…Descopera arta de a transforma fiecare lucrare intr-o adevarata opera de arta! Wigmond iti aduce un Curs Acreditat Nail Art & Technique ca prim pas spre o cariera de succes. Asadar, in perioada  4 – 8 februarie 2019, trainerul Wigmond, Cristina, te asteapta cu drag la Cursul Acreditat de Stilist – Protezist de unghii din Bistrita.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs SOKWIK Tehnica si Decor – Targu Mures – 5 Februarie 2019

februarie 5 @ 8:00 - 17:00
Targu Mures,
Targu Mures, Mures România
+ Harta Google

Cliente din ce in ce mai grabite? Cum multumesti cele mai dificile cliente? Inca nu ai incercat tehnica Sokwik?  FARA LAMPA! FARA PRIMER! RAPID si ELEGANT!  Trainerul Wigmond, Andreea, te asteapta in Targu Mures, pe 5 Februarie 2019, la Cursul Sokwik de Tehnica si Decor.

Descoperiţi mai multe »
PROMO

Curs SOKWIK Tehnica si Decor – Bacau – 13 Februarie 2019

februarie 13 @ 8:00 - 17:00
Bacau

Cliente din ce in ce mai grabite? Cum multumesti cele mai dificile cliente? Inca nu ai incercat tehnica Sokwik?  FARA LAMPA! FARA PRIMER! RAPID si ELEGANT!  Trainerul Wigmond, Andreea, te asteapta in Bacau, pe 13 Februarie 2019, la Cursul Sokwik de Tehnica si Decor. Descopera cea mai rapida tehnica de realizare a manichiurii, care iti va incanta clientele si prin care vei reusi sa economisesti timp, materiale si chiar si bani.

Descoperiţi mai multe »
aprilie 2019
PROMO

Curs SOKWIK Tehnica si Decor – Bacau – 18 Aprilie 2019

aprilie 16 @ 8:00 - 17:00
Bacau

Cliente din ce in ce mai grabite? Cum multumesti cele mai dificile cliente? Inca nu ai incercat tehnica Sokwik?  FARA LAMPA! FARA PRIMER! RAPID si ELEGANT!  Trainerul Wigmond, Andreea, te asteapta in Bacau, pe 18 Aprilie 2019, la Cursul Sokwik de Tehnica si Decor. Descopera cea mai rapida tehnica de realizare a manichiurii, care iti va incanta clientele si prin care vei reusi sa economisesti timp, materiale si chiar si bani.

Descoperiţi mai multe »
+ Exportare Listed Events