fbpx

Frigul, vantul, ploile – inamicii parului in sezoanele reci

Frigul, vantul si ploile – inamicii parului

Toamna ne plangem de orice, absenta soarelui, numeroasele ploi, vantul puternic – toate acestea ne afecteaza corpul! De la buze crapate, piele deshidratata, varfurile firelor de par despicate si pana la caderea masiva a firelor de par, toate ni se par nemiloase.

Ei bine, exista solutii pentru fiecare situatie neplacuta, nefavorabila, chiar problematica, iar Wigmond le are pregatite special pentru tine. Stim ca trebuie sa ne ingrijim mai bine decat de obicei in sezoanele reci, dar cateodata nu este suficient doar sa bei ceaiuri fierbinti si sa mananci cat mai multe fructe. Corpul tau trebuie sa primeasca si din exterior un pic de ajutor.

Pe langa anumite cauze de zi cu zi, precum stresul, medicamentatia necesara pentru sanatate sau dietele, toamna se mai adauga cateva pe lista lunga a cauzelor pentru caderea parului. Stiai ca celulele parului au a doua viteza de crestere din corpul uman, dupa celulele maduvei spinarii? Acesta este unul dintre motivele pentru care parul are de suferit cand exista dezechilibre in organism sau din afara acestuia.

Dar nu te panica! Desi nu esti convinsa complet, acesta este un proces normal. Precum plantele, si parul urmeaza o evolutie sau o involutie asemanatoare. Odata cu venirea primaverii si pe intreaga perioada de vara, parul se regenereaza, soarele fiind unul dintre principalii factori care contribuie la acest aspect. Soarele ajuta si accelereaza secretia hormonilor, care ajuta parul sa se dezvolte, sa capete volum si sa creasca mai repede.

Toamna si iarna, in schimb, procesul este opus celui de crestere. Dar dupa o perioada de cateva saptamani, fenomenul se va stinge, treptat, treptat, iar firele de par isi vor mentine cursul natural de crestere. Evident, in aceasta perioada, firul de par devine mai sensibil, mai greu de intretinut, motiv pentru care are nevoie de putin ajutor din exterior. Iar Wigmond iti aduce produsele potrivite pentru asta!

BBCos – M. Active – Sampon impotriva caderii parului cu celule stem din plante – Curata delicat si mentine echilibrul natural al parului si al scalpului, astfel prevenind caderea parului. Datorita formulei sale bazate pe celule stem din plante, samponul restabileste metabolismul normal si ajuta la regenerarea si cresterea parului.

BBCos – M. Active – Lotiune impotriva caderii parului cu celule stem din plante – Produsul constituie un ajutor pentru prevenirea caderii parului. Datorita formulei sale bazate pe celule stem din plante, samponul restabileste metabolismul normal si ajuta la regenerarea si cresterea parului.

BBCos – Kristal – Crema regeneranta – Aceasta crema bazata pe seminte de in este pentru parul uscat si vopsit. Hraneste parul, transformandu-l in matasos si stralucitor. Se aplica pe parul spalat, se maseaza bine, se lasa cateva minute sa actioneze, iar apoi se clateste.

BBCos – Kristal – Masca regeneranta – Aceasta masca speciala bazata pe seminte de in este pentru parul uscat si deteriorat. Hraneste si reechilibreaza parul, lasandu-l matasos si stralucitor pe toata lungimea lui. Se aplica masca dupa spalarea parului si uscarea lui cu un prosop. Se maseaza si se lasa timp de 3-4 minute sa actioneze, dupa care se clateste bine.

Stella – Herba Vita – Spirt capilar impotriva caderii parului cu extract de arnica, salvie, brad, urzica si lipan – Cu ajutorul componentilor activi speciali, parul se hraneste eficient si fortifica radacinile, astfel impiedicand caderea parului. Spirtul capilar se maseaza pe parul umed, spalat in prealabil si nu necesita clatire ulterior.

  • De asemenea, exista si produse speciale impotriva caderii parului, pe care le poate folosi oricine. Se intampla ca o programare la salon sa coincida cu un alt eveniment, de exemplu, motiv pentru care aceste produse sunt potrivite pentru tratamente impotriva caderii parului acasa.

Helia-D – Regenero – Sampon regenerant – Acest sampon regenerant poate fi folosit pe toate tipurile de par. Curata bland pielea capilara si parul, avand un Ph optim pentru acestea. Componentii activi ai acestui sampon ajuta la circulatia sangelui in pielea capilara, astfel intarind firul de par.

Helia-D – Regenero – Balsam regenerant – Ideal pentru uz frecvent. Produsul ajuta parul sa fie mai usor de pieptanat. Acesta intareste si hraneste parul slab si deteriorat. Pentru un rezultat optim, balsamul trebuie utilizat dupa spalarea parului cu Helia-D Professional – Regenero – Sampon regenerant.

Helia-D – Regenero – Esenta regeneranta din plante – Ingredientele acestui concentrat patrund profund in pielea capilara si isi fac efectul la radacina parului. Circulatia sangelui in pielea capilara creste, astfel componentii activi patrund intensiv. Parul nu va mai cadea in aceeasi masura, firele de par intarindu-se si avand o tinuta eleganta. Matreata va disparea, iar parul va incepe din nou sa creasca. Produsul este unisex.

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *