fbpx

Crema de fata cu celule stem din tataneasa si hyaluron Helia-D Professional

Această prezentare necesită JavaScript.

Crema de fata Helia-D Professional cu celule stem din tataneasa si acid hyaluronic este o crema intensiv hranitoare. Continutul de acid hyaluronic, peptide si celule stem din tataneasa ajuta la regenerarea celulelor dermice, reduce adancimea ridurilor, netezeste tenul, pielea devenind vizibil satinata chiar si dupa primele aplicari.

#Wigmonditiaduce produse Helia-D Professional. Clientele tale se vor simti implinite si vor fi incantate de tratamentele pe care le oferi.

Dupa cum am mentionat si in articolele precedente, Celulele stem vegetale – Noile descoperiri stiintifice ale secolului XXI, in acest articol iti prezentam produsele cosmetice profesionale din tataneasa si acid hyaluronic, rolul si efectele lor. In articolul anterior, Crema cu celule stem din argan si hyaluron by Helia-D Professional, am prezentat totul despre efectele celulelor stem din argan si hyaluron.

Tataneasa (Symphytum officinale) este folosita ca si planta medicinala din cele ma vechi timpuri; cuvantul Symphytum provine are radacini grecesti – Symphyo – care inseamna „a cresrte impreuna”, iar Phyton „planta’’. Virtutile acestei plante de-a lungul timpului si-au aratat eficacitatea pentru piele, iar celule stem din radacinile de tataneasa accelereaza reinnoirea pielii prin activarea celule stem din epiderma.

Propietatea unica a acestor celule stem, situate la baza epidermei este de a se diviza continuu pe toata durata ciclului de viata, astfel celulele vechi sunt impinse la suprafata pielii si se exfoliaza.

Aceasta reinnoire constanta da calitate stratului hidro-lipidic de protectie al pielii si ca aceasta sa ramana neteda si catifelata. Altfel spus, celulele stem din radacinile de tataneasa accelereaza reinnoirea pielii prin activarea celulelor stem din epiderma.

Crema Helia-D Professional cu celule stem din tataneasa demonstreaza prin studii stiintifice ca celulele stem epidermice specifice pielii imbatranite au o capacitate redusa de proliferare, insa daca sunt tratate cu factori nutritivi de crestere, cum sunt cei din extractul de celule stem din tataneasa vor reusit sa formeze o epiderma compacta si sanatoasa, ce va pastra in piele un continut crescut de acid hyaluronic.

Aceasta crema este indicata tenurilor mature, terne, obosite si face parte din categoria produselor de exceptie prin faptul ca celulele stem din tataneasa ajuta celulele stem epidermice sa-si mentina capacitatea specifica lor de a construi noi tesuturi chiar si in tenurile supuse procesului de imbatranire.

Crema Helia-D Professional cu celule stem din tataneasa are importantul rol de a incetini considerabil procesul de imbatranire al celulelor stem epidermice, tocmai datorita acestei proceduri de reinnoire dat de tataneasa.

Pentru a ilustra cele sustinute anterior vom prezenta rezultatele testelor de eficacitate realizate de cercetatori. Douazeci de femei cu varste cuprinse intre 40 si 60 ani au aplicat crema cu celule stem din tataneasa de doua ori pe zi, pe o perioada de 56 zile. Acestea au fost rezultatele:

  • o reducere a timpului de reinnoire a celulelor pielii de 8%, fata de placebo;
  • o imbunatatire si netezirea pielii cu aproximativ 12%.

Acidul hyaluronic, cel mai puternic hidratant natural contribuie din plin la mentinerea apei transepidermice si functioneaza synergic cu pepetidele din crema Helia-D Professional cu celule stem din tataneasa.

Folosirea zilnica a cremei Helia-D Professional cu celule stem tataneasa da prospetime si stralucire tenului, pastrand in acelasi timp tineretea chipului.

Maria Mihaiu

Cosmeticana & Trainer Cosmetica

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *