fbpx

Mini curs online – Cum sa decorezi unghia cu folia de transfer

 

Step by Step Folii de transfer

Vrei sa folosesti folie de transfer in decorarea unghiilor, dar nu stii exact cum sa o folosesti? Nicio problema, ti-am pregatit un articol Step By Step pentru utilizarea acestora.

Pasul 1

Realizeaza extensia unghiei prin tehnica pilirii liniei de zambet; foloseste produsele profesionale Xtreme Clear, Rocky Cover Light Gel si Builder Pink I. Coloreaza varful liber cu gelul color 210. Incepe sa pilesti suprafata si sa o cureti cu bufferul pentru a putea fi finisata.

Pasul 2

Amesteca adezivul negru pentru folia de transfer cu putina apa. Cu pensula Barbara II poti incepe sa decorezi varful unghiei. Pentru o aderenta mai buna poti aplica doua straturi de adeziv. Asteapta sa se usuce inainte de a trece la pasul urmator.

Pasul 3

Aplica folia aurie de transfer peste suprafata adezivului uscat, iar cand folia s-a prins de adeziv, aceasta se poate indeparta.

Pasul 4

Sigileaza unghia cu Top Seal Light si lasa-o sa se usuce la lampa 2 – 4 minute – dupa fixezi suprafata cu Cleanser.

Pasul 5

Nu te opri din creat, cu Royal Gel R4 si pensula #0 Short poti decora restul unghiei, aplicand praf de sclipici cu granulatie mica. Introdu unghiile la lampa 2 – 4 minute.

Pasul 6

Dupa ce s-au intarit, elimina excesul de praf de sclipici cu o perie. In interiorul decoratiunii aplica si un element Swarovski. Decorul de tip Sugar Effect nu trebuie sigilat.

 

Intra si descopera totul despre produsele Crystal Nails in catalogul pe care ti l-am pus la dispozitie pe site. De asemenea, daca te inscrii pe platforma Nails Book vei avea toate informatiile de care ai nevoie la un click distanta.

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *