Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Lady Stella - Slim Contour - Crema de masaj termo activa (500 ml)
  • Lady Stella - Slim Contour - Crema de masaj termo activa (500 ml)

Lady Stella - Body Complex Slim Contour - Crema de masaj Termoactiva (500ml)

45,90 lei

Produs special dezvoltat pentru prevenirea si corectarea celulitei cauzate de depozitele de grasime. Ingredientele sale active sunt extracte naturale de origine vegetala, care, intarindu-si reciproc efectele, sunt capabile sa accelereze arderea grasimilor si sa creasca consumul de energie al celulelor.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Produs special dezvoltat pentru prevenirea si corectarea celulitei cauzate de depozitele de grasime. Ingredientele sale active sunt extracte naturale de origine vegetala, care, intarindu-si reciproc efectele, sunt capabile sa accelereze arderea grasimilor si sa creasca consumul de energie al celulelor. Metilnicotinatul incalzeste epiteliul si, prin efectul sau termic, furnizeaza ingrediente active valoroase (alge, ulei de rogoz, cofeina) tesutului conjunctiv intr-un mod mai concentrat. Accelereaza procesele metabolice incetinite si arderea depozitelor de grasime, in timp ce ajuta la golirea lichidului acumulat si a depunerilor din tesuturi. Odata cu utilizarea sa, tesutul adipos este vizibil redus, aspectele estetice nedorite ale celulitei sunt vizibil imbunatatite, rezultand o silueta mai subtire.

Utilizare: Masati crema pe zona tratata. In timpul utilizarii pielea se poate inrosi, iar aceasta roseata dispare in urmatoarele 1—2 ore dupa tratament.

Atentionari: A nu se utiliza pe varice, rani, piele sensibila, problematica si predispusa spre alergii. Testati inainte de utilizare! Contine metilnicotinat si ulei de lamaie, care pot provoca alergii la persoanele predispuse. A nu se pastra la indemana copiilor!

Lady Stella
5999882200910

Fisa cu date

Gramaj
500 ml

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: