Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Lady Stella - Body Complex Spa Spirit Wellness - Ulei de masaj cu Ciocolata si Cocos (1000 ml)

78,90 lei

Ulei de masaj cu uleiuri vegetale bogate in anti-oxidanti. Reduce ridurile, hidrateaza, hraneste si tonifiaza intensiv pielea.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Ulei de masaj cu uleiuri vegetale bogate in anti-oxidanti. Reduce ridurile, hidrateaza, hraneste si tonifiaza intensiv pielea. Contine ulei de masline, care are rolul de a imbunatati structura pielii, iar uleiul de migdale protector ii confera un aspect matasos si placut la atingere. Extractul de cacao, bogat in anti-oxidanti incetineste semnificativ imbatranirea pielii, iar extractul de nuca de cocos diminueaza ridurile accelerand producerea de colagen si elastina, responsabile pentru nivelul elasticitatii pielii. Regenereaza si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Potrivit pentru toate tipurile de ten, mentine pielea frumoasa si sanatoasa. Masajul cu acest ulei ofera o experienta placuta si relaxanta  pentru trup si suflet.

Mod de utilizare: Aplicati uleiul pe fata sau pe corp cu miscari usoare de masaj. Uleiul se poate folosi ca atare sau se poate combina cu crème de masaj.

Lady Stella
5999882202709

Fisa cu date

Gramaj
1 L

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: