Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Helia-D Professional - Spray Anti-Acnee pentru Corp (250ml)

92,90 lei

Spray pentru acnee cu absorbtie rapida. Acidul saicilic are efect fin de exfoliere, iar niacinamidele contribuie la uniformizarea tenului si la prevenirea aparitiei acneei. Glicerina ajuta la mentinerea unui nivel de hidratare optil al pielii.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Spray pentru acnee cu absorbtie rapida. Acidul saicilic are efect fin de exfoliere, iar niacinamidele contribuie la uniformizarea pielii si la prevenirea aparitiei acneei. Glicerina ajuta la mentinerea unui nivel de hidratare optim al pielii. Continutul de uleiuri esentiale (lamaie, grapefruit, ghimbir) au efect de tonifiere si curatare e pielii grase si cu tendinta acneica.

Utilizare: Pulverizati seara pe pielea curatata. Se recomanda efectuarea unui test inainte de a utiliza pe intreaga suprafata a pielii, deoarece uleiurile esentiale pot cauza reactii alergice. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta. Evitati utilizarea produsului in caz de sarcina/alaptare. Nu pastrati la indemana copiilor. Dupa utilizare evitati expunerea la soare sau utilizat crema cu SPF.

Helia-D Professional
5999569023047

Fisa cu date

Gramaj
250 ml
Formula speciala
Paraben free
Textura
Spray
Ingrediente principale
Acid Salicilic
Glicerina
Actiune
Anti-acneic
Exfoliant
Hidratant
Tipuri de ten
Acneic

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

10 alte produse din aceeasi categorie: