Intărirea unghiei naturale – noua tehnică de aplicare a ojei semipermanente

CN CB

Această tehnică este una dezvoltată în timp, datorită nevoii tot mai accentuate a clientelor de a-și păstra sănătatea unghiilor și de a avea, în același timp, o manichiură impecabilă.

Datorită acestui gel de bază, manichiura rezistă până la 3 săptămâni, iar îndepartarea acestuia nu afectează sănătatea patului unghial. În câteva minute, prin înfoliere cu Acryl Remover, materialul este dizolvat iar unghia nu necesită pilire.

Având o aderență excelentă, poate fi folosit atât ca gel de bază pentru Crystalac, cât și pentru tehnica One Step. Este cel mai dens gel de bază și cu toate acestea, este foarte ușor de aplicat. Cu  ajutorul acestuia, poți realiza într-un singur pas strat de bază, întărire, prelungire sau corectare respectiv realizarea curbei C.

 Compact Base Gel este disponibil in 3 variante:

Culori Compact Base Gel

Păstrează sănătatea unghiilor tale și un aspect îngrijit folosind Compact Base Gel.

Accesează magazinul nostru online www.wigmond.ro si descoperă diveristatea produselor pe care ți le punem la dispoziție!


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>