fbpx

Rejuvenare, regenerare și lifting – toate, într-un singur pas

Ultimele studii în domeniul cosmeticii au dovedit o eficiență deosebita a celulelor stem vegetale (fitocelule) în tratamentele cosmetice.

Fitocelule stem stimulează regenerarea celulară, întârzie procesul de îmbătrânire prematură a pielii și susține capacitatea de autoapărare. Compușii activi contribuie la procesul de rejuvenare, favorizează procesul de sinteză al colagenului și a elastinei, crește rezistența tenului în fața stresului oxidativ.

Efectele produselor cu celule stem sunt vizibile după 28 de zile de utilizare. Colecția Helia-D Professional 3 Stem este recomandată pentru toate tipurile de ten, peste 35 ani.

Celule stem vegetale extrase din  Argan

Uleiul de Argan este capabil să pătrundă în straturile mai profunde ale pielii.

Fitocelulele stem din Argan au efect de rejuvenare la nivel celular și un puternic efect antirid.

Celule stem vegetale extrase din  Afine roșii (Merișor)

Fitocelulele stem extrase din Afine Roșii au un rol esențial în procesul de regenerare și anti-aging, neutralizează radicalii liberi, oferă protecție împotriva razelor UVA/UVB.

Reduce profunzimea ridurilor și petele de pigmentare.

Celule stem vegetale extrase din Orhidee

Orhideea este o plantă rezistentă, cu o capacitate deosebită de regenerare și stocare a apei în țesuturi. Favorizează sinteza colagenului și elastinei, estompează ridurile, redă fermitatea și elasticitate pielii.

Colecția Helia-d Professional 3 Stem îți pune la dispoziție un program complet de îngrijire pentru obținerea unui rezultat eficient, imediat:

  1. Helia-D Professional Ser rejuvenant 3 Celule Stem Vegetale
  2. Helia-D Professional Cremă rejuvenantă 3 Celule Stem Vegetale
  3. Helia-D Professional Fiole 3 Celule stem Vegetale
  4. Helia-D Professional Mască 3 celule Stem Vegetale

Lasă-te convinsă de beneficiile noii colecții Helia-d Professional și vei fi observa efectele încă de la primele utilizări!

Ar putea sa iti placa si...