fbpx

Vopsea pentru colorare directă

O culoare, milioane de nuanțe !

COLORTRIBE este energie pură și vitalitate, care schimbă lumea culorilor: colorare directă, pigmenți cu o concentrație maximă pentru a crea efecte intense și de lungă durată. O nouă linie profesională realizată de BBCOS, formula cremoasă, special elaborată pentru obținerea unor nuanțe extravagante, inspirată din cele mai noi tendințe în coafură și hairstyling.

Creează propria culoare

11 culori de bază, care pot fi folosite individual sau combinate, pentru a crea numeroase nuanțe. Imaginația ta e singura limită !

3 Moduri de utilizare

1. Pentru o culoare pură și intensă

Intensitate maximă pe termen lung! Părul se decolorează până la treapta 9/0. Se curăță cu șampon, apoi se aplică #ColorTribe de la #BBCOS. Se lasă să acționeze între 10-20 minute, în funcție de nuanța dorită. Se adaugă treptat apă, iar la final se clătește bine. Se aplică Tratamentul Post Color de la BBCOS.

 

2. Pentru o culoare mai intensă

Orice culoare se poate intensifica prin nuanțe care accentuează și dau o strălucire deosebită pe o perioadă lungă de timp. Colortribe se aplică direct pe părul vopsit anterios cu vopsea #InnovationEvo sau #KeratinColor. Se lasă să acționeze 5-20 minute, în funcție de nuanța dorită, apoi se clătește bine.

3. Pentru culoare pastel

Se poate atinge delicatețea oricărui ton pastel la intensitatea dorită. Părul se decolorează până la treapta 9/0 sau 10/0. Se curăță părul cu șampon, apoi se realizează un mix între #ColorTribe nuanța 0 și nuanța aleasă în raport de 9:1 și se aplică direct pe păr. Se lasă să acționeze între 10-20 minute, în funcție de nuanța dorită. Se clătește bine și se aplică pH Balancer, care după câteva minute de acționare se clătește bine.

Descoperă nuanțele AICI !

Ar putea sa iti placa si...