fbpx

#StămAcasă și ne menținem frumoase

În aceasta perioada în care  sănătatea este pe primul loc iar timpul este de partea noastră, #wigmondtesusține cu produse și informații care te vor ajuta sa rămâi frumoasă și sănătoasă.

Primul gest dovedit eficient în lupta cu bacteriile și virușii este igienizarea mâinilor. Apa și săpunul se află la îndemâna oricui iar importanța unei igienizări frecvente este majoră.

Știai cum acționează săpunul? Organizația Mondială a Sănătății ne oferă răspunsul: ”săpunul dislocă microorganismele sau alţi contaminanţi de pe piele pentru a facilita eliminarea lor ulterioară cu apă”. 

Faptul că utilizăm în mod frecvent săpunuri sau chiar dezinfectanți pe bază de alcool este un gest deosebit de important și indispensabil în această perioadă,  însă utilizarea acestora un timp mai îndelungat pot afecta nivelul de hidratare al pielii și în unele cazuri pot apărea iritații, care reprezintă o cale sigură de acces a bacteriilor către organism.  

Când vine vorba de hidratare și nutriție optimă, produsele California Mango reprezintă soluția ideală.

#wigmondîțiaduce un program complet de igienizare și îngrijire a întregului corp:

IGIENIZARE

1. California Mango Săpun Lichid cu Mango – acest produs îți garantează o curățare temeinică a mâinilor, fără a deshidrata pielea. Mai mult, extractul de Vitamina E, Acai, Mango , Rodie asigură nivelul optim de hidratare și nutriție grație compușilor activi.

 

2. California Mango Gel de duș – Curață si hidratează în profunzime, parfumând delicat pielea cu arome prețioase. Formula luxoasă, bogată în vitamina E și agenți hidratanți, se adaptează perfect tuturor tipurilor de piele

 

ÎNGRIJIRE

Iar acum, că pielea este curată și igienizată, să trecem la etapa de răsfăț.

3. California Mango – Gomaj pentru corp și mâini – exfolierea pielii este deosebit de importantă deoarece facilitează absorbția substanțelor active aplicate ulterior. Particulele exfoliant curăță și  îndepărtează cu succes reziduurile de la nivelul pielii, favorizând procesul de regenerare.
Știm cât de uscată devine pielea după utilizarea frecventă a dezinfectanților pe bază de alcool care sunt atât de indispensabili. De aceea, #wigmondîțiaduce un produs de îngrijire universal, de care te vei îndrăgosti de la prima utilizare.

4. California Mango – Balsam de corp super-hidratant

Concentrația ridicată de uleiuri nutritive estrase din semințe de Jojoba, Floarea Soarelui și Mango asigură nutriție intensivă, hrănind instant zonele afectate, fie că e vorba de maini, coate, călcâie. Calmează iritațiile cutanate și se adaptează perfect pH-ului natural al pielii. Poate fi aplicat imediat dupa utilizarea alcoolului sau gelului dezinfectant.

Balsamul este cel mai îndrăgit produs din gama California Mango, efectele reparatoare putând fi observate încă din primele minute de utilizare.

 

Ai grija de sănătatea ta iar Wigmond are grijă să râmăi la fel de frumoasă în fiecare zi.

 

Ar putea sa iti placa si...