Trainerii de top aleg produse de top!

 Între măiestrie și artă e un singur pas iar adaosul de talent nu face decât să contureze ceea ce noi numim “pasiunea pentru unghii”. Când am ales să reprezentăm acest brand – NAILOVER, am știut din prima clipă că vom aduce în fața voastră calitatea superioară, design-ul exclusivist și noi tehnici de lucru care să contribuie la dezvoltarea voastră profesională. În laboratoarele Nailover, ideile și sugestiile tehnicienilor din întreaga lume au prins viață.

Știm cât de importantă este perfecționarea continuă a trainerilor noștri, de aceea, suntem mereu în ton cu ultimele tendințe în materie de Nail Art & Technique. 

Suntem mândri să avem alături de noi traineri care ne reprezinta la competițiile internaționale și chiar mai mult, se clasifică în topul clasamentelor.

Zilele trecute, trainerul Wigmond, Maria Cristina Florea a participat la tabăra de perfecționare NAILOVER Camp Progress, unde a obținut titlu de GRAN Master. Deși concurența a fost pe măsură, trainerul nostru s-a detașat în clasament încă din primele zile.

De asemenea, pe parcursul anului, trainerii Wigmond au obtinut rezultate remarcabile în diferite stadii de perfecționare:

Georgiana Duciuc –  Master Level Nail Art

Tunde Rikk Master Level Techical Superior

Laura Dobrai –  Master Level Techical

Ai încredere în calitatea și serviciile cu care te-am obișnuit, iar rezultatele nu vor întarzia să apară! 

Wigmond Academy primul pas spre o carieră de succes!