fbpx

Ceara elastică – epilare delicată, fără durere

blog elastique

Pentru tot mai multe femei, epilarea constituie cea mai dureroasă procedură de înfrumusețare. Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost preocupate cu îndepărtarea părului nedorit din anumite zone ale corpului.

Primele dovezi ale acestui procedeu datează din perioada reginei Cleopatra. Femeile din Egiptul Antic își îndepărtau tot părul de pe corp, inclusiv cel de pe cap, cu pensete (făcute din scoici), piatră Ponce sau cu ceară și zahăr în rețete primare. În timp, industria cosmetică a elaborat diferite retete de ceară care să fie atât eficiente, cât și nedureroase. Astfel, cel mai cautat sortiment de ceară este la ora actuală ceara elastică.

Iată câteva dintre beneficii:

  • Se întinde ușor, fără a provoca leziuni sau disconfort în momentul aplicării
  • Temperatura la care se utilizează este mai scăzută decât în cazul celei tradiționale
  • Are o aderența exceptională pe firul de păr, se îndepărtează fără a lăsa reziduuri lipicioase
  • Odată cu îndepărtarea stratului de ceară, ceara elastică elimina stratul de celule moarte, rezultatul fiind o piele netedă catifelată
  • Adaosul de extracte prețioase (Argan, Iasomie, unt de Shea) asigură nutriția pielii în timpul și după procesul de epilare
  • Firul de păr este îndepărtat direct din rădăcină, efectul de piele netedă păstrându-se până la 3 săptămâni

Wigmond îți pune la dispoziție o gamă variată de ceară elastică cu ajutorul căreia vei obține rezultate remarcabile, iar clientele tale vor ieși din salon cu zâmbetul pe buze. Fie că e vorba de un ten uscat, gras, o piele sensibilă sau chiar un fir puternic, grație diversității sortimentelor, vei putea adapta tipul de ceară la necesitățile clientelor tale.

#wigmonditiaduce o gamă variată de sortimente, adaptată necesităților clientelor tale.

Descoperă sortimentele disponibile AICI.

Ar putea sa iti placa si...