Sănătatea începe din exterior!

Știai că ojele clasice folosite atât de frecvent în rândul femeilor ar putea avea un impact asupra sănătății tale? Acestea pot conține ingrediente care sunt considerate toxice.

Nailover vine în sprijinul persoanelor care acordă o atenție sporită sănătății și produselor naturale printr-o gamă diversificată de oje clasice – Nailover Gel Effect. Deși nu există o ojă cu adevărat sau în totalitate „naturală”, se poate observa că în descrierea lacului de unghii apare simbolul 5 Free. Acesta este de fapt un indicator al numărului de ingrediente potențial toxice absente din formularea lacului de unghii!

În compoziția ojelor există trei substanțe chimice majore care pot fi de dăunătoare:

  1. DBP – ingredient folosit deseori în materiale plastice pentru a le conferi flexibilitate.
  2. Formaldehida, care conform Institutului Național al Cancerului, este un posibil factor cancerigen.
  3. Toluenul – produs chimic periculos care se găsește în petrol și care ar putea fi, de asemenea, toxic prin expunere prelungită (conform Agenției pentru Protecția Mediului din SUA).

Ojele Nailover Gel Effect 5 FREE nu conțin aceste trei ingrediente. În plus, lipsește rășina de formaldehidă și camforul (pe lângă mirosul înțepător, poate provoca subțierea și îngălbenirea unghiei naturale).

Deși pentru îndepartarea ojei Nailover Gel Effect este necesară utilizarea unui dizolvant, trainerii Wigmond îți recomandă un dizolvant fără acetonă, care are grija de sănătatea unghiilor tale – Sokwik Dizolvant fara Acetonă.

E atât de simplu să ai grijă de sănătatea ta când ai la dispoziție produse de calitate superioară, 100% Made in Italy!