Wigmond iti aduce un nou brand de produse profesionale, 100% Made In Italy

slider-nailover-lansare-872x415px - V2

Calitatea unui produs este esențială când vine vorba de obținerea unei lucrări de excepție.

Știm că fiecare dintre voi este în cautarea celor mai potrivite produse și tehnici de lucru. De aceea, Wigmond își propune să aducă calitate și produse de top clienților săi. Ne adaptăm de fiecare dată cerințelor actuale, astfel, Wigmond îți prezintă noua linie de produse exclusiviste – NAILOVER.

 

NAILOVER  s-a născut din dorința de a transpune toată pasiunea, experiența și dragostea pe care o avem pentru estetic și artă, într-o experiență unică. Principala caracteristică a produselor noastre reprezintă ușurința de a obține lucrări de excepție într-un timp scurt.

Calitatea este efortul unui îndelung proces de cercetare și informare.   Orice produs de top necesită atât o muncă minuțioasă,  cât și o continuă dezvoltare .  În laboratoarele Nailover sunt cercetate și dezvoltate în permanență componente noi, perfecționând astfel materiile prime și tehnicile de prelucrare. Produsele noastre sunt obținute prin respectarea tuturor regulilor, sunt revoluționare și foarte eficiente. Echipa Nailover  acordă o atenție sporită cerințelor actuale ale profesioniștilor și instructorilor de top în materie de unghii tehnice.

 

Mulțumită formulei sale inovatoare, Nailover este o gamă revoluționară față de toate produsele asemănătoare aflate pe piață, 100% Made in Italy.

Nailover dispune de o nouă formulă chimică, are culori strălucitoare și este îmbogățită cu pigmenți de ultimă generație. Culorile sunt atât de pigmentate încât  acoperă perfect încă de la primul strat. De asemenea, produsele pot fi combinate între ele, rezultând astfel lucrări de excepție cu un necesar minim de produse.

 

Cu siguranță ți-am stârnit curiozitatea și vrei să le încerci și tu. De aceea, pentru a putea să le testezi și să descoperi calitatea Made in Italy, ți-am pregătit o mulțime de reduceri substanțiale. Mai mult, îți oferim șansa de a intra în Comunitatea Profesioniștilor Wigmond. Astfel, vei putea beneficia de PREȚURI PREFERENȚIALE. Tot ce trebuie sa faci e să trimiți o copie a diplomei tale de Stilist-Protezist de unghii sau a certificatului de înregistrare al firmei. Crearea unui cont și înregistrarea ca parte a Comunității Profesioniștilor Wigmond îți oferă ocazia vizualizării prețurilor reduse în momentul logării pe site-ul www.wigmond.ro.

Incearcă și tu gama de produse recomandată de către tehnicienii de top din întreaga lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *