fbpx

#wigmonditiaduce un plus de calitate, eleganță și eficiență

comunitatea wigmondCalitatea produselor este esențială când vine vorba de obținerea unei lucrări de excepție. Pentru a menține la înălțime standardele calității cu care Wigmond te-a obișnuit, venim în sprijinul tău cu branduri și colecții noi care vor fi cu siguranță la înalțimea asteptarilor tale.

Începând cu  anul acesta, Wigmond și-a actualizat portofoliul brandurilor de top cu o linie de excepție – Nailover.

Știm că fiecare dintre voi este în cautarea celor mai potrivite produse și tehnici de lucru. Astfel, echipa Nailover  acordă o atenție sporită cerințelor actuale ale profesioniștilor și instructorilor de top în materie de unghii tehnice.

NAILOVER  s-a născut din dorința de a transpune toată pasiunea, experiența și dragostea pe care o avem pentru estetic și artă, într-o experiență unică. Principala caracteristică a produselor noastre reprezintă ușurința de a obține lucrări de excepție într-un timp scurt.

Mulțumită formulei sale inovatoare, Nailover este o gamă revoluționară față de toate produsele asemănătoare aflate pe piață, 100% Made in Italy.

Nailover dispune de o nouă formulă chimică, are culori strălucitoare și este îmbogățită cu pigmenți de ultimă generație. Culorile sunt atât de pigmentate încât  acoperă perfect încă de la primul strat. De asemenea, produsele pot fi combinate între ele, rezultând astfel lucrări de excepție cu un necesar minim de produse.

Cu siguranță ți-am stârnit curiozitatea și vrei să le încerci și tu. De aceea, pentru a putea să le testezi și să descoperi calitatea Made in Italy, ți-am pregătit o mulțime de reduceri substanțiale.

Mai mult, îți oferim șansa de a intra în Comunitatea Profesioniștilor Wigmond. Astfel, vei putea beneficia de PREȚURI PREFERENȚIALE. Tot ce trebuie sa faci e să trimiți o copie a diplomei tale de Stilist-Protezist de unghii sau a certificatului de înregistrare al firmei. Crearea unui cont și înregistrarea ca parte a Comunității Profesioniștilor Wigmond îți oferă ocazia vizualizării prețurilor reduse în momentul logării pe site-ul www.wigmond.ro.

 Și asta nu e tot…FII PE FAZĂ!!!

#Wigmondîțiaduce o mulțime de surprize. Dacă tot se apropie sezonul cald, am pregatit un val de noutăți atât pentru iubitoarele de NailArt&Technique, cât și pentru pasionatele de Beauty&Style.

Pe lângă brandurile pe care deja le comercializam ca unici distribuitori (Nailover, Sokwik, HeliaD Professional, BBCOS, Lady Stela, Holiday) vom adăuga în portofoliul nostru colecții noi, de calitate superioară cu care vei aduce zambetul pe buze si satisfacția clientelor tale.

De asemenea,  avem grija să îți pregătim cele mai bune oferte și promoții pentru ca experiența cumpărăturilor online să fie una adaptată cerințelor și necesităților tale. Magazinele noastre oficiale sunt www.wigmond.ro, www.sokwik.ro, www.nailover.ro.

Nu uita, Wigmond este:
„Furnizorul profesionistilor de succes”!

Ar putea sa iti placa si...