fbpx

3 motive să incluzi celulele stem vegetale în îngrijirea părului tau

blog meristema

     Ultimele cercetari în domeniul dermatocosmeticii au demonstrat numeroasele beneficii ale celulelor stem vegetale în tratarea și prevenirea afecțiunilor atât la nivelul scalpului, cât și la nivelul pielii. Astfel, tot mai mulți producatori au ales sa includă în compoziția produselor profesionale extracte din acești compusi excepționali.

     Diferența dintre îngrijirea pielii și îngrijirea părului este tot mai  mică. De fapt, nevoia de nutriție, hidratare și regenerare se regăsește în necesitățile firului de păr și a scalpului. În urma studiilor, producătorii produselor profesionale au adaptat liniile astfel încat substanțele active să acționeze din interior spre exterior.

Idealul frumuseții naturale se bazează în primul rând pe sănătatea firului de păr: un păr hidratat este un păr sănătos, pornind de la rădăcina acestuia. Odata ce baza de creștere este una solidă, fertilă, rezultatele  nu vor întârzia să apară.

Clientele apelează cu încredere la saloanele de înfrumusetare tocmai pentru calitatea serviciilor oferite. Astfel, stiliștii sunt cei care oferă produse destinate atât obținerii look-ului dorit, cât și pentru o îngrijire suplimentară, un plus de hidratare și nutriție. Iar celulele stem vegetale reprezintă inovatia care nu trebuie să lipsescă din protocolul de îngrijire.

               În general, celulele stem sunt definite ca celule nediferențiate capabile să creeze diferite tipuri de țesuturi. Ele pot proveni din plante sau animale, insa celulele vegetale au o caracteristică specifică: sunt capabile să regenereze diferitele țesuturi ale plantei, si mai mult, chiar întreaga plantă.

               În industria hairstyling-ului, a existat o creștere uriașă a utilizării acestora în tratamentul si prevenirea căderii părului, însă există trei motive principale pentru utilizarea produselor cu extract de celule stem vegetale în îngrijirea și întreținerea normală a părului:

 

1. Oferă echilibru: celulele stem vegetale reechilibrează PH-ul scalpului și asigură furnizarea cantității corespunzătoare de nutrienți.

2. Asigură hidratarea profundă, reducând riscul de subțiere a rădăcinii slăbite, lăsând părul mai moale și pregatit pentru tratamentele ulterioare.

3. Contribuie activ la efectul anti-aging: pătrund prin bariera pielii și accelerează diferențierea celulelor, înlocuind celulele deja moarte. 

     Celulele stem vegetale sunt introduse în formule de produse sub formă de extracte, concentrate în substanțe active precum vitaminele, aminoacizii, lipidele și mineralele, acționând asupra proceselor fiziologice de regenerare. 

    Printr-un tratament corect, adaptat necesităților individuale, utilizarea celulelor stem vegetale va permite obținerea unor rezultate remarcabile, într-un timp scurt.

    Pentru un păr care radiază de frumusete, #wigmonditiaduce linia de produse create exclusiv pentru un păr sănătos, suplu, plin de vitalitate! Află mai multe AICI!

 

Ar putea sa iti placa si...