fbpx

Unghii cu probleme de aderență?

Avem o întrebare pentru tine – Care este cea mai mare satisfacție a ta, ca și tehniciană? Oare e atunci când clienta se ridică de pe scaun mulțumită și super încântată de noua manichiură? SAU atunci când clienta revine la întreținere cu unghiile în stare perfectă, fără aer sub material, fără colțuri ciobite, fără zgârieturi și cu culoarea exact la fel ca și când a plecat de la tine, cu o lună în urmă? Noi votăm pentru varianta a 2-a!

În ultima perioadă am auzit din ce în ce mai multe persoane plângându-se de probleme de aderență în ceea ce privește unghiile tehnice, persoane care, de altfel, lucrează cu produse profesionale renumite. Pe de altă parte, nu au fost mai puține nici promisiunile brand-urilor de a dezvolta un produs care elimină aceste probleme.

Draga noastră, produsul acesta există de mult și poartă numele de SoKwik – Base Gel!

Ai auzit de brand-ul SoKwik pentru unghii tehnice? Produsele SoKwik Professional Nails sunt dezvoltate ca de la tehniciene la tehniciene. Micul nostru brand crește din ce în ce mai mare datorită unui motiv principal – calitatea incontestabilă a produselor. Alături de o echipă de tehniciene de top, ne dedicăm trup și suflet dezvoltării unor produse pentru calitatea cărora putem garanta, produse pe care le alegem și noi zi de zi în munca de salon.

Atunci când vine vorba de unghiile tehnice, una dintre cele mai frecvent întâlnite probleme este aderența slabă a gelului de bază. Acest lucru poate duce la unghii fragile, care se exfoliază sau se desprind cu ușurință, ceea ce poate fi frustrant atât pentru clientă, cât și pentru tehnician.

Revenind la subiect, un lucru e sigur: manichiura rezistentă pornește de la un gel de de bază de top! Scapă pentru totdeauna de problemele de aderență, alege SoKwik Base Gel!

SoKwik Base Gel, cu formula reînnoită, este un produs de top în lumea unghiilor tehnice, recunoscut pentru proprietățile sale inovatoare. Acest gel de bază oferă aderență dublă materialelor tehnice aplicate, contribuind la crearea unei structuri solide și durabile pentru unghiile tehnice. Formula sa avansată a fost îmbunătățită pentru a elimina problemele de aderență și a asigura o fixare excelentă între unghie și gelul de construcție. Fiind ultra-aderent NU necesita aplicarea unui Primer. Este ideal pentru a fi folosit ca strat de baza atat pentru ojele semipermanente, cat si pentru gelurile de construcție. Se aplica într-un strat subțire. Elimina posibilitatea desprinderii gelului de constructie in cazul curbarii extensiei. Totodata, elimina in totalitatea posibilitatea exfolierii si aerisirea colturilor unghiei.

Așadar, dacă vrei să uiți pentru totdeauna de problemele de rezistență a unghiilor tehnice, îți recomandăm SoKwik Base Gel. Caută produsul pe site-ul oficial Wigmond (www.wigmond.ro) Garantăm că vei fi mulțumită, atât tu, cât și clientele tale! Nu uita, totul pornește de la o bază bună!

Ar putea sa iti placa si...