fbpx

Nora Denes semifinalista Vocii Romaniei este sustinuta de #Wigmond

Cana Wigmond te sustine

Nora Denes, băimăreanca ce a ajuns până în semifinalele show-ului #Vocea României este susținută de NOI, echipa #Wigmond.

Curiozitatea pentru NOU și energia debordantă o face să nu spună „STOP” niciodată. Creativitatea, tehnica, dragostea pentru muzică și oameni o determină să se reinventeze de fiecare dată, tocmai de aceea NOI, echipa #Wigmond o susținem în stilul nonconformist pe care îl adoptă.

Zilele trecute, ne-am amuzat copios și am râs cu lacrimi împreună în timp ce trainerii noștri BBCOS Hair Pro și Academia de Cosmetică Wigmond, au armonizat culoarea nonconformistă a părului cu trăsăturile sale feminine.

#Wigmond pune preț pe stil și avem grijă să scoatem în evidență spectaculosul din fiecare colaborare pe care o avem prin intermediul trainerilor profesioniști #Wigmond, care ne încântă de fiecare dată cu dăruirea, implicarea și profesionalismul de care dau dovadă. Suntem mereu surprinși plăcut de noutățile pe care trainerii #Wigmond ni le împărtășesc în urma participării frecvente la traininguri, evenimente și specializări naționale și internaționale.

#Wigmond susține calitatea și creativitatea astfel că această schimbare de look a Norei a fost posibilă cu produsele BBCOS Hair Pro- Crema decolorantă White Meches împreună cu Activatorul White Meches Plus pentru a pregăti firul de păr iar  pentru nuanțare s-a folosit ColorTribe Blue. Finalul a fost unul spectaculos și unic! Îmbinarea a fost  perfectă între culoare, tunsoare și coafură oferindu-i unicitate.

Gabi, hairstylistul Wigmond și Viki, trainerul Academiei de Cosmetică Wigmond, i-au pus Norei în valoare trăsăturile feminine prin machiajul deosebit și #hairstyle-ul nonconformist.

Toate aceste momente au fost filtrate prin obiectivul aparatului foto cu mult profesionalism de Giulia, fotograful #Wigmond.

Suntem mândri că oferim femeilor posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile feminine și de a fi mereu atrăgătoare devenind astfel mai încrezătoare și pline de viață.

Uneori cuvintele nu sunt de ajuns așa că am pregătit un colaj video pentru voi!

#WigmondTeSusține și îi urează Norei mult succes în toate proiectele muzicale și nu numai, având promisiunea totodată că suntem alături de ea cu mult drag.

PS:  Abia așteptăm o nouă schimbare de #look, culori trăznite și multe multe multe râsete!

Vă salută, echipa Wigmond !

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *