GRATUIT! Seminar Noutati Crystal Nails – Cluj Napoca – 22 noiembrie 2016

banner-seminar-cluj-napoca_2

Wigmond iti aduce Seminarul Gratuit de Noutati Crystal Nails! Fii alaturi de echipa Wigmond pentru a afla toate informatiile necesare despre NOILE produse in materie de unghii tehnice, decor si constructie.

Te invitam la prezentarea de produse profesionale pentru a descoperi impreuna cu Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania care sunt tendintele momentului. Pentru ca moda se schimba mereu si pentru a fi la curent cu ea, cel mai important aspect este sa ai informatiile curente si corecte despre produsele tale preferate.

Invata care sunt si cum poti folosi produsele noi Crystal Nails la seminarul profesional pentru unghii tehnice din Cluj Napoca din 22 noiembrie 2016 ora 09:00 • Hotel OPAL.

Trainerele Wigmond – Crystal Nails Romania te vor intampina pentru a-ti prezenta noile materiale Crystal Nails, iti vor impartasi din experienta lor si iti vor explica tehnicile de lucru cu acestea. In plus, vei afla multe trucuri de salon pentru ca si tu sa te descurci mai usor.

Seminar GRATUIT Noutati Crystal Nails + Curs Decoruri Noutati Crystal Nails (100 Ron)

Te asteptam cu drag – Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Pentru detalii si inscriere suna la 0758.030392 sau scrie-ne la adresa de mail: inscrieri@wigmond.ro.

Inscrie-te aici!

Inscriere - GRATUIT! Seminar Noutati Crystal Nails – Cluj Napoca – 22 noiembrie 2016

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>