fbpx

Plante, seminte, uleiuri – Beneficiile aduse pentru un par sanatos si frumos!

banner BBCOS

Plante, seminte, fructe, esente, toate sunt perfecte in un fel sau altul pentru podoaba capilara. Seminte de in, musetel, ulei de argan, migdale, extractele acestora poarta importante beneficii pentru par.

Stii  de  ce?   Stii  care?   Stii  pentru  ce?   Stii  cand?   Stii  pentru  ce  tip  de  par?

Fiecare dintre acestea aduc un plus de revigorare, hidratare si reconditionare parului din anumite motive. Musetelul este un dezinfectant puternic, iar semintele de in intaresc firul de par de exemplu. Arganul, migdalele sau urzica vor fi printre ingredientele care ajuta cel mai mult.

par-1

Combinatia de lamaie, rozmarin si propolis din Samponul pentru Par Gras – Green Care Essence este conceputa in mod deosebit pentru tipul de par gras si pentru tratarea scalpului. De asemenea si Samponul de Menta – Kristal Basic curata intens si absoarbe usor excesul de sebum, lasand parul moale si catifelat.

Extractul din urzica, musetel si salvie din Spirtul Capilar pentru Par Gras este o combinatie potrivita pentru acest tip de par. Samponul Concentrat pentru Par Gras cu Urzica este special conceput pentru restabilirea functiilor normale ale glandelor sebacee resposabile pentru ingrasarea parului.

par-22

Formula Samponului Impotriva Caderii Parului – Green Care Essence combina ingredientele active ale musetelului, nalbei si arnicai pentru a restabili forta, sanatatea si stralucirea firului de par. Iar cu tratamentele speciale – Fiole Impotriva Caderii Parului – Tratament Intensiv si Tratament de Mentinere – Green Care Essece – se reduce caderea parului prin ruperea sa si se intareste firul de par.

Spirtul Capilar Impotriva Caderii Parului, cu extract de arnica, salvie, brad, urzica si lipan, ajuta la imbunatatirea densitatii capilare, il intareste firul de par si il face mai rezistent si mai puternic.

par-4444

Samponul Anti-Matreata – Green Care Essence, prin prospetimea salviei, a mentei si a urzicai, ajuta activ la ingrijirea pielii capului si a eliminarii matretii de la prima spalare. Fiolele AntiMatreata Method Active sunt un tartament inovativ ce contin extract de mesteacan si vitamina E. Cu ajutorul acestora se indeparteaza si se ajuta la prevenirea matretii mult mai usor. Produsele au efect de netezire si eliminare a iritatiilor scalpului.

Intotdeauna un par sanatos, va fi un par frumos! Tratamentele pentru par sunt necesare, iar cele bazate pe plante, fructe, seminte, uleiuri vegetale, cu celule stem vegetale vor fi cu un plus de efect pentru un par deteriorat, ars si abuzat prin vopsire sau proceduri termice.

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *