fbpx

Vara mergem in Tabara de Unghii Wigmond 2016!

A4 poze Cursante

Vine vara, bine-mi pare, in gradina am o floare… stai! Despre ce vorbim? Inca odata:
„Vine vara, bine-mi pare,
In Tabara de Unghii Wigmond este mare adunare!”

A trecut si cea de a IV-a editie a Taberei de Unghii Wigmond 2016! Ne-am bucurat, ne-am chinuit, ne-am pregatit, ne-am dezvoltat, ne-am incurajat, ne-am super distrat – asa am putea descrie experienta din acest an al evenimentului verii de unghii tehnice organizat de Wigmond.

Am invatat totul despre cele mai noi produse Crystal Nails, tehnici noi de lucru, modele noi, combinari de produse. Dar nu a fost doar scoala, scoala, scoala. Jocurile au fost exact de ce aveam nevoie pentru a cladi legaturi, a lucra in echipa si a ne distra pe cinste. Concursurile de echipa, provocarile individuale, orele de zumba, imnurile echipelor – ce sa mai spunem, distractie in adevaratul sens al cuvantului.

A fost o amintire pe care nu o vom uita, asa cum nu uitam in niciun an. Fiecare editie a Taberei de Unghii Wigmond este o experienta pe care o retraim cu sufletul la gura si cu emotii ca si cum ar fi prima data.

VA MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE! Va dorim mult succes pe viitor si sa creati cele mai frumoase unghii tehnice si decoruri!

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. Cobirlie Ana maria spune:

    Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand este tabăra de unghii anul asta.As vrea mai multe detalii.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *