fbpx

Cum să păstrezi intensitatea nuanței părului tău un timp mai îndelungat?

Cu toate ne dorim un păr îngrijit, radiant chiar și dupa ce părăsim salonul de înfrumusețare. Desigur, există o sumedenie de secrete pentru a beneficia mai mult timp de nuanța obținută în urma procesului de colorare a părului.

În acest articol îți vom prezenta un proces esențial pentru a împiedica decolorarea  nuanței proaspăt obținute. Dar mai întâi, trebuie să înțelegem cum acționează vopseaua de păr. Prin procesul de colorare cu oxidanți, cuticula părului este decongestionată, pigmenții pătrunzând astfel mai adânc în structura acestuia. Cu cât oxidantul este mai puternic, cu atât vopseaua pătrunde mai adânc în cortex.

 După finalizarea timpului de acționare a vopselei, aceasta se îndepărtează prin șamponare. Pentru sigilarea cuticulei și a pigmenților în interiorul acesteia, este esențială utilizarea unui șampon conceput special pentru această procedură , cu pH acid. Recomandarea noastra este BBCOS Șampon Post Color, un produs de excepție care  elimină delicat reziduurile alcaline rezultate în urma procesului de colorare.

După șamponare, este necesară aplicarea unui tratament destinat stabilizării culorii și reglării pH-ului –>  BBCOS pH Balancer. Formula specială resigilează cuticula firului de păr, asigurând luminozitate și durabilitate.

Aceste trucuri îți asigură un rezultat profesional un timp mai îndelungat iar utilizarea celor două produse la tine acasă vor aduce beneficiile mult așteptate.

#wigmonditiaduce o colectie impresionantă de produse profesionale prin care vei obține rezultate impresionante simplu, rapid, la un pret accesibil!

Ar putea sa iti placa si...