fbpx

Ghidul cadourilor romantice perfecte de Ziua Indragostitilor – Alege cu drag!

pageValentine's Day 2222

Cea mai cunoscuta sarbatoare internationala a iubirii, Valentine’s Day – 14 februarie. Inimioare, ciocolata, baloane in forma de inimioare, felicitari cu mesaje siropoase, lenjerie intima speciala, cadouri speciale, cadouri romantice, cadourile perfecte de Ziua Indragostitilor.

Te-ai gandit ce sa-i faci cadou? Da, tu! Da, ei, prietenei, logodnicei, sotiei tale! Si cu asta, trebuie sa mentionam ca acest articol se adreseaza exclusiv barbatilor. De ce? Pentru a-i face cadoul perfect de Ziua Indragostitilor!

Ne-am gandit si am creat o lista cu cele mai romantice, indraznete, adorabile cadouri perfecte de Valentine’s Day! Cum e partenera ta, este pasionala, timida, independenta, iubareata, ingenioasa? Alege cadoul care i se potriveste!

lumanare
Lumanare ulei de masaj – Petreceti-va seara impreuna. Acordati-va timp de stat impreuna. Fa-i un masaj de relaxare si ea tie, astfel va fi o atmosfera lejera si dezinvolta. Si toate astea la lumina lumanarii! Romantic si relaxant, ce poate fi mai placut!


love nailsSeturi Colorate Crystal Nails – Fiecare culoare are o semnificatie specifica, prin care traiesti o emotie, o stare, un feeling cand iti imaginezi o corelare intre culori. Iar acestei sarbatori i se potrivesc rosu aprins, rosu ciclam, violet, roz, roz pal. Alege seturile cu nuantele ei preferate.


placa + ondulator
Stii ca partenerei tale ii place sa se joace cu diferite coafuri, atunci alegerea este clara! Partenera ta nu va putea fi mai putin decat incantata de acest cadou! O placa de par si un ondulator sunt doua obiecte de care ea se va bucura foarte mult. Si va fi bucuroasa ca o cunosti si stii ce ii place.


scaunScaun de salon – Partenera ta a decis sa deschida salonul propriu de infrumusetare? Ofera-i primul obiect de mobilier – scaunul! Discret, elegant, iar ea il va putea folosi si pentru clientele de coafura, dar si la cosmetica si manichiura, daca doreste. Acela va fi scaunul de care se va indragosti toata lumea, astfel ea se va putea mandri de pretiosul cadou primit de la tine.


kitSet de baza Crystal Nails / Set de baza cosmetica – Partenera ta este pasionata de arta decorarii unghiilor tehnice sau doreste sa inceapa un nou drum profesional in domeniul cosmeticii? Ofera-i seturile de baza in cosmetica sau manichiura pentru a-i arata ca o sustii si esti alaturi de ea.


nunatak

Colectia Helia-D cu celule stem Nunatak si Prune – partenera ta se va bucura, cu siguranta, de cea mai noua colectie Helia-D Professional cu celule stem vegetale Nunatak si Prune. Aceste produse sunt folosite pentru protocolul de tratament antirid, pentru regenerarea si fermitatea celor mai sensibile tenuri.


beauty case

Beauty Case Crystal Nails – partenera Ta este stilist protezist de unghii? Cadoul ideal pentru ea ar fi un beauty case sau o cutie portofoliu Crystal Nails. Alege dimensiunea, design-ul si culoarea care stii ca i-ar placea, iar se va bucura extraordinar.


 

sampon 2

Sampon BBCOS Hair Pro – Iti amintesti de scena din faimosul film Out Of Africa in care Robert Redford ii spala parul lui Meryl Streep? Ei bine, cum ar fi sa recreezi acea scena? Doar voi doi, in cada, totul va fi minunat, iar parul ei va fi stralucitor, matasos si hidratat. Ofera-i o senzatie de bine, confortabil, creeaza o atmosfera romantica.

 

 

HAPPY  VALENTINE’S  DAY!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *