fbpx

NOU! Celule stem vegetale Nunatak© – de la cele mai mari altitudini

Colectia Helia-D Professional cu celule stem vegetal Nunatak©

 

Wigmond iti aduce cea mai noua gama Helia-D Professional in premiera nationala – Colectia cu celule stem Nunatak© si Prune

PhytoCellTec™ (celula stem) Nunatak© este extrasa din planta Saponaria Pumila, care, datorita adaptabilitatii sale speciale, a supravietuit in era glaciara si se gaseste la altitudini foarte mari, in Alpi. Floarea a reusit sa supravietuiasca in era glaciara mutandu-se pe varfurile muntilor unde nu se gasea gheata – varfuri denumite nunatak. Desi floarea a fost expusa mii de ani la temperaturi scazute si radiatii UV, aceasta planta si-a creat propriile mecanisme de adaptare si de aparare impotriva pericolelor mediului inconjurator.

Datorita tehnologiei PhytoCellTec™, celulele stem Nunatak© care protejeaza floarea roz-ciclam cu cinci petale Saponaria Pumila, pot fi utilizate si pentru rejuvenarea si netezirea pielii. Din combinatia prunelor cu celulele stem Nunatak©, structura pielii se regenereaza, activitatea celulelor creste, iar adancimea ridurilor scade.

Aceste produse sunt folosite pentru protocolul de tratament antirid, pentru regenerarea și fermitatea celor mai sensibile tenuri. Colectia este recomandata tuturor persoanelor care doresc sa isi reintinereasca tenul si pielea!

 

Helia-D Professional - CREMA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE PENTRU TEN MIXTCREMA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE PENTRU TEN MIXT50ml

Pentru ten sensibil – absorbtie rapida si rezultat imediat
Datorita continutului de celule stem Nunatak©, crema protejeaza si regleaza gradul de umiditate din piele; are efect de lifting, de netezire si este regenerant. Aceasta crema de zi are un continut special, plantele se completeaza intre ele in asa fel, incat radicalii liberi sunt captati si protejeaza celulele epiteliale si ajuta la vindecarea ranilor. Crema are o textura usoara si se absoarbe rapid.
Se recomanda, in primul rand, a fi utilizat zilnic pe ten imbatranit.

Helia-D Professional - CREMA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE PENTRU TEN USCATCREMA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE PENTRU TEN USCAT50ml

Pentru ten sensibil – efect regenerant si de lifting imediat
Aceasta crema este potrivita pentru tratarea tenurilor uscate, care necesita atentie sporita. Lecitina, ruda cu pielea, este un nutrient foarte bun pentru ten, ajutand la absorbtia ingredientelor active si a apei in straturile mai adanci; astfel sunt accelerate procesele de regenerare si netezire. Efectele sunt accelerate si cu ajutorul celulelor stem Nanutak© si a continutului de acid hyaluronic.
Se recomanda in primul rand,  pentru uz zilnic pe ten lipsit de grasime si umiditate.

Helia-D Professional - CREMA ANTIRID PENTRU CONTURUL OCHILOR CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNECREMA ANTIRID PENTRU CONTURUL OCHILOR CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE – 30ml

Pentru ingrijirea si netezirea zonei sensibile din jurul ochilor
Aceasta crema este ideala pentru protejarea, netezirea si regenerarea zonei sensibile din jurul ochilor. Nu cauzeaza iritatii si este un preparat fara continut de parfum si coloranti; are o consistenta speciala. Protejeaza tenul de efectele adverse ale mediului inconjurator si efectele imbatranirii.
Este recomandat, in primul rand, pentru tratarea zilnica a zonei sensibile din jurul ochilor.

Helia-D Professional - SER CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNESER CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE15ml

Pentru ten sensibil – lifting imediat
Acest ser are efect de lifting imediat datorita continutului de celule stem Nunatak©, care activeaza producerea de colagen si elastin in piele. Acidului hyaluronic are efect de hidratare si de mentinere a umiditatii in piele. Datorita continutului de prune, acest ser este potrivit pentru toate tipurile de ten si are efect antiseptic si de vindecare a ranilor.
Este recomandat a fi folosit cu aparatul cu ultrasunete, iontoforeza sau cel de mezoterapie fara ac; dar efectele sunt vizibile si fara utilizarea acestor aparate.

Helia-D Professional - MASCA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNEMASCA CU CELULE STEM NUNATAK© SI PRUNE250ml

Pentru ten sensibil – efect antirid si de regenerare imediat
Aceasta masca este cu un continut concentrat de ingrediente active extrase din plante. Fiind o masca nutritiva, tenul se vitaminizeaza si se imbogateste cu minerale. Uleiul extras din germenii de porumb si untul de shea regenereaza, netezeste, umple ridurile si confera prospetime pielii.
Datorita continutului de galbenele si prune se poate folosi cu incredere si pe tenul iritat, rosiatic.

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *