fbpx

Evenimentele saptamanii la Wigmond – Tu la care participi?

Wigmond
Wigmond te intampina cu evenimentele saptamanii!

Avem o agenda plina… plina de evenimente pentru tine: concursuri, cursuri si seminarii! Inscrie-te din timp si te bucuri de discount-uri pentru toate evenimentele Wigmond!

Caravana Wigmond a pornit spre tine, iar prima oprire este Bistrita! Afla totul despre popasurile caravanei! Inscrie-te acum pentru urmatoarele orase – Miercurea Ciuc, Brasov, Cluj-Napoca, Oradea! Nu rata seminariile profesionale Crystal Nails si Helia-D Professional.

Concursul „Wigmond te pregateste de Halloween” se apropie de sfarsit! Fii pe faza, poti castiga unul dintre cele cinci kituri Happy Halloween Crystal Nails. Citeste regulamentul concursului si inscrie-te cu o fotografie creata de tine! De abia asteptam sa vedem ce ai creat pentru Halloween! Lasa-te inspirata de Trainerul Wigmond, Kati Svab – ti-a pregatit un step by step pentru o manichiura pentru unghii tehnice special pentru Halloween. Ce parere ai?

Toamna a venit in stil vintage! Nu uita sa te inscri la Cursul de Toamna cu Geluri Colorate si One Move din 31 octombrie din Bistrita! Trainerul Wigmond, Cristina Florea, te asteapta sa iti explice si sa-ti prezinte fiecare detaliu legat de decorurile de toamna. Trainerul Wigmond, Gabriela Fogoros, a inceput deja Cursul de Tehnica si Decor Gel din Baia Mare.

Wigmond iti aduce cele mai noi produse de pe piata produselor profesionale! Ti-am pregatit o lista lunga de produse noi de la Crystal Nails, Ga.Ma, BBCos Hair Pro, Roial, Lady Stella Professional, Sibel, Holiday, Helia-D Professional, Ion Color, Ultron, EuroStil. Alege produsele care iti plac, iar noi le livram de indata!

Si nu uita de promotiile de toamna! Mai poti doar aceasta saptamana sa profiti de promotiile de toamna. Gaseste produsele pe care le doresti la reducere in catalogul de promotii de toamna!

Trainerele Wigmond te asteapta cu drag pe platforma pentru unghii tehnice NailsBook.ro! Iti vor prezenta cele mai interesante, cochete si extravagante modele si decoruri pentru unghii tehnice.

Ne vedem in online!

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *