fbpx

Toamna – ten sanatos si o experienta de impartit!

Toamna – ten sanatos si o experienta de impartit!

Helia-D Professional Gel si Tonic cu Visine Pandi si Colagen Marin sunt produsele care stau la dispozitia ta toata aceasta toamna – la preturi promotionale. Combinatia ideala visine-colagen reprezinta o noua formula de mentinere a prosperitatii tenului si de a castiga anii tineretii inapoi.

Visinele, cu bogat continut de potasiu si vitamina C, ajuta la reducerea tesutului adipos. Inca din vremurile vechi, visinele sunt folosite la prelucrarea tratamentelor faciale naturale – precum tratarea petelor lasate de cuperoza, inlaturarea pistruilor sau, datorita efectului emolient, inlaturarea ridurilor si crapaturilor tenului. Acestea tonifica pielea si ii redau elasticitatea – pe scurt, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a tenului.

Colagenul, proteina din tesutul conjunctiv, este una dintre substantele din corpul nostru care mentine elasticitatea pielii si ii da calitatea de fina, neteda si catifelata. Dar, odata cu trecerea timpului, organismul nostru produce o cantitate mai mica de colagen si la o calitate tot mai slaba. Anumite fibre si tesuturi devin mai rigide, iar rezultatul este pielea lasata si deshidratata.

Datorita continutului de visine si colagen marin, Gelul cu Visine Pandi si Colagen Marin are calitati puternice de infrumusetare. Avand consistenta gelatinoasa, este conceput pentru iontoforeza si ultrasunete. Hidrateaza in profunzime tenul.

Tonicul cu Visine Pandi si Colagen Marin are efect de curatare si hidratare profunda. Este imbogatit cu pulpa de visine, glicerina vegetala si componentul activ Hydroveg VV. Acestea raspund pentru mentinerea apei in tesuturi, pentru fermitatea si elasticitatea tenului.

Rasfoieste catalogul promotiilor de toamna 2015 si gaseste produsele de care ai nevoie la preturi promotionale. Ofertele sunt valabile din 1 septembrie pana in 31 octombrie anul curent.

#Wigmonditiaduce Helia-D Professional cu Visine Pandi si Colagen Marin – pentru a le oferi clientelor tale o experienta care vor vrea sa o repete iar si iar si iar.

Trainerul Wigmond, Eva Lacatus, te invita la cursul acreditat de cosmetica in Baia Mare pe data de 19 octombrie 2015.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *