fbpx

Curs online coafură – Îndepărtarea pigmentului artificial din păr CU- versus FĂRĂ- decolorare

Salut draga noastră! Pentru primul curs din acest an am pregătit un subiect foarte interesant și solicitat de multe dintre cursantele și clientele noastre. Alături de trainerul Wigmond Academy, Crișan Gabriela, vom prezenta și vom dezbate𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐀 𝐥𝐚 𝐙 𝐭𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 î𝐧𝐝𝐞𝐩ă𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐢𝐠𝐦𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐩ă𝐫.
Noul an aduce mereu o dorință arzătoare în inima noastră, a femeilor, pentru un nou look și nu este nimic mai neplăcut decât momentul în care după vizita la hair stylist rezultatele nu coincid cu așteptările noastre🥵. În majoritatea situațiilor motivul dezamăgirii noastre este dat de pigmenții artificiali care existau deja în firul de păr și au influențat noua nuanță aplicată. De aceea este important să eliminăm acești pigmenți cu ✅tehnica corespunzătoare rezultatului dorit, în timp ce suntem atenți și la ✅menținerea sănătății firului de păr.
𝐂𝐞 𝐯𝐞𝐢 î𝐧𝐯ăț𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬?
🟣Cum îndepărtăm pigmentul artificial fără decolorare?
🟣Decolorarea corectă a părului în funcție de rezultatul dorit
🟣Colorimetrie
🟣Toate acestea în cadrul a 2 demonstrații practice în direct
Începe anul investind în cariera ta! Înscrie-te și tu la cursul online de coafură de pe data de 26 ianuarie 2022. Nu ești disponibilă atunci? Nicio problemă, 𝐁𝐎𝐍𝐔𝐒 îți oferim acces 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭 la înregistrarea cursului timp de 60 de zile!

Ar putea sa iti placa si...