fbpx

Cosmetice profesionale naturale Helia-D Professional

Flyer Helia-D

Cosmetice profesionale naturale

Helia-D Professional – la 30 de ani

„Femeia la 20 de ani are figura pe care i-a daruit-o natura, la 30 de ani are figura pe care i-a modelat-o natura, iar la 50 de ani are figura pe care o merita”, spunea Coco Chanel.

Intr-adevar, la 20 de ani totul, si mai ales TIMPUL, este prietenos cu tine, cu chipul tau, asa ca ar trebui sa incepi din timp sa ai grija de aspectul tau.

Femeia la 30 de ani este deja modelata, stie ce-si doreste!  Timpul inca ii mai este prieten, insa acum este momentul s a inceapa sa aibe grija in privinta aspectului si sa-si “modeleze” tenul asupra caruia natura incepe deja sa-si puna amprenta. De aceea ne-am gandit sa venim in ajutor si sa va oferim informatii, metode si sfaturi despre cum poti sa-ti pastrezi chipul tanar si sanatos, fara sa se vada urma trecerii anilor.

Vom incepe cu o istorie din anii ’80, ce avea sa se petreaca in Ungaria, intr-o zona rurala binecuvantata, unde sub soarele arzator cresteau culturile de floarea soarelui, ingrijite de tanti Nedeczky, care intreprindea cunostinte solide in biologie si careia vecinii nu reuseau sa-i descopere adevarata varsta. Desi treceau anii, fata ei ramanea aceiasi, fara riduri, catifelata si luminoasa.
Plante Helia-d

Curiozitatea vecinilor si mass media acelor ani au determinat-o sa faca urmatoarele marturisiri:

„Toamna trecuta am avut o recolta bogata. De dimineata pana seara munceam pe camp, iar mainile mele au avut de suferit; s-au crapat pana la sange, ma usturau si cum nu am avut incotro, le-am hidratat cu ce aveam la indemana. Am taiat tulpina de floarea soarelui, iar picaturile de seva, le-am pus pe pielea ranita si uscata. Imediat am simtit o usurare, asa ca am repetat acest lucru de mai multe ori pe zi si am observat cum pielea se vindeca”.

Aceste rezultate, incurajarile din jurul ei si faptul ca avea cunostinte native in domeniu au determinat-o sa prepare propriile creme cosmetice si unguente de ingrijire personala, compuse din ingrediente naturale. Rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase, mai ales ca produsele manufacturate de tanti Nedeczy au inceput sa fie folosite de tot mai multe doamne. De aici au urmat aparitii in presa scrisa si televiziune, unde a fost remarcata de cercetatorii concernului de medicamente Biogal.

Cercetarile efectuate de acestia au dus la descoperirea principiului activ prezent in cantitati mari in tulpina de floarea soarelui – hormonul vegetal – AUXINA – raspunzatoare de cresterea plantelor.  Acest fitohormon, activat de lumina soarelui este perfect compatibil cu celula umana. Mai mult, acesta contribuie la dezvoltarea celulara si are rol activ in stimularea colagenului si elastinei.

Descoperirea lui tanti Nedeczy a fost cumparata, brevetata, transformata si dezvoltata intr-un concept nou pe piata cosmeticelor din aceea vreme. Astfel, a luat nastere gama de produse Helia-D Professional, produse cosmetice naturale, ce inglobeaza principiile active ale plantelor cu preponderenta autohtone, ceea ce creeaza o sinergie perfecta cu pielea umana.

Astazi este dovedit stiintific, ca pentru a avea efectul dorit, produsele cosmetice trebuie sa contina substante bio-activante si bio-compatibile care sa interactioneze  sinergic si complementar cu celulele pielii.

Mezo Helia-D

Functionalitatea gamei de produse Helia-D Professional, atribuita principiilor active biocompatibile cu pielea, ne-a convins sa alegem aceasta gama pentru conceptul nostru de Cosmetica Naturista.

Este foarte important ca alegerea gamei de produse profesionale sau a gamei care se utilizeaza acasa, sa nu fie in functie de brand, miros, culoare, deoarece acestia sunt „factori de marketing” de multe ori, fara nicio functionalitate pentru ten si piele clientului.

 

Maria Mihaiu
Cosmeticiana & Trainer in cosmetica
Competente in Cosmetica Naturista

 

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. Ionut spune:

    Spor la cumparaturi, doamnelor ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *