fbpx

Bucurati-va de masaj, iubiti-va fiecare particica a corpului

!cid_C2E425C3-7AA8-4533-A821-DB57A3566073
Stiai ca pentru a beneficia din plin de efectele masajului este necesar sa joci un rol activ in procesul de recuperare?! Acorda atentie atingerii maseur-ului si, totodata nu lasa mintea sa rataceasca prea departe.

Mai exact, te asezi pe patul de lucru, te faci confortabil, inchizi ochii si devii constient de respiratia ta si de partile corpului care sunt masate. Incearca sa te eliberezi de toate grijile si problemele care te preocupa, lasa totul in seama maseur-ului si a gamei de uleiuri Lady Stella!

Uleiurile ajuta la crearea bunei dispozitii si la mentinerea acesteia, stimuleaza stabilirea unui echilibru atat fizic, cat si spiritual, iar mirosurile placute si dulci confera o stare de bine.

Alege dintre uleiul de masaj relaxant, uleiul de masaj energizant, uleiul de masaj antioxidant cu extract de struguri sau uleiul de masaj regenerant cu Aloe Vera pentru urmatorul tau masaj. Un masaj reusit si atent efectuat patrunde pana in minte si suflet, nu doar pana sub piele, te binedispune si te revigoreaza.

Bucura-te de masaj, considera-l un cadou special pentru starea ta de bine. Iubeste-ti fiecare particica a corpului si urmareste efectele dupa masaj.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *