Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

BBCOS - COLORTRIBE Vopsea pentru Colorare Directa Flamingo (100ml)

38,90 lei

O noua linie profesionala realizata de BBCOS, formula cremoasa, special elaborata pentru obtinerea unor nuante extravagante, inspirata din cele mai noi tendinte in coafura si hairstyling.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

O CULOARE MILIOANE DE NUANTE

COLORTRIBE este energie pura si vitalitate, care schimba lumea culorilor: colorare directa, pigmenti cu o concentratie maxima pentru a crea efecte intense si de lunga durata. O noua linie profesionala realizata de BBCOS, formula cremoasa, special elaborata pentru obtinerea unor nuante extravagante, inspirata din cele mai noi tendinte in coafura si hairstyling.

Culorile pot fi folosite individual sau combinate, pentru un rezultat spectaculos.

3 Moduri de utilizare:
1. Pentru o culoare pura si intensa
Intensitate maxima pe termen lung! Parul se decoloreaza pana la treapta 9/0. Se curata cu sampon, apoi se aplica ColorTribe de la BBCOS. Se lasa sa actioneze intre 10-20 minute, in functie de nuanta dorita. Se adauga treptat apa, iar la final se clateste bine. Se aplica Tratamentul Post Color de la BBCOS.

2. Pentru o culoare mai intensa
Orice culoare se poate intensifica prin nuante care accentueaza si dau o stralucire deosebita pe o perioada lunga de timp. Colortribe se aplica direct pe parul vopsit anterior cu vopsea InnovationEvo sau KeratinColor. Se lasa sa actioneze 5-20 minute, in functie de nuanta dorita, apoi se clateste bine.

3. Pentru culoare pastel
Se poate atinge delicatetea oricarui ton pastel la intensitatea dorita. Parul se decoloreaza pana la treapta 9/0 sau 10/0. Se curata parul cu sampon, apoi se realizeaza un mix intre ColorTribe nuanta 0 si nuanta aleasa in raport de 9:1 si se aplica direct pe par. Se lasa sa actioneze intre 10-20 minute, in functie de nuanta dorita. Se clateste bine si se aplica pH Balancer, care dupa cateva minute de actionare se clateste bine.

Produsul nu este destinat acoperirii firelor de par albe sau in amestec cu oxidanti.

BBCOS
8051566440931

Fisa cu date

Gramaj
100 ml
Culoare
Roz
Formula speciala
Pigment cu Concentratie Maxima
Textura
Crema

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: