Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou

BBCOS - Emphasis COLOR TECH EFFECT Detox Shampoo - Sampon pentru par tratat (1000ml)

142,90 lei

Sampon Detox pentru par vopsit, decolorat si tratat chimic. Datorita formulei inovatoare HY.NO.RE. Complex detoxifiaza pielea si parul, oferind hidratare, hranire si stralucire fibrei capilare. Ph-ul acid ajuta la sigilarea straturilor exterioare, sporind culoarea si stralucirea, pentru un par mai sanatos, mai puternic si protejat, cu o culoare de durata. Produs profesional testat dermatologic.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

Sampon Detox pentru par vopsit, decolorat si tratat chimic. Datorita formulei inovatoare HY.NO.RE. Complex detoxifiaza pielea si parul, oferind hidratare, hranire si stralucire fibrei capilare. Ph-ul acid ajuta la sigilarea straturilor exterioare, sporind culoarea si stralucirea, pentru un par mai sanatos, mai puternic si protejat, cu o culoare de durata. Produs profesional testat dermatologic. Formula VEGANA. FARA PARABENI, SARURI, SLS, SLES - TESAT NICKEL.
Mod de utilizare: Aplicati pe pielea si parul umed. Masati. Emulsionati si clatiti. Daca este necesar, reaplicati. Pentru rezultate optime, realizati complet tratamentul Color-Tech Effect.

SOLUTIA PENTRU PARUL VOPSIT PERFECT
Parul vopsit, decolorat si tratat chimic necesita o ingrijire speciala. Emphasis Color-Tech, o formula avansata realizata din ingrediente naturale de inalta calitate, este tratamentul de ultima generatie dezvoltat pentru a face fata provocarilor parului tratat, oferind o solutie extinsa pentru un par sanatos si stralucitor. Daca iti doresti ca nuanta parului tau sa reziste in timp si totodata sa iti mentii parul plin de vitalitate, alege produsele Color-Tech Effect.

Formula HY.NO.RE. COMPLEX este fuziunea perfecta intre stiinta de ultima ora si cele mai pretioase ingrediente naturale. Fermentarea Sapindus Mukorossi, biolichefierea moleculara a florii Verbascum Thapsus, impreuna cu orezul si biolichefierea enzimatica a canepei, isi unesc fortele pentru a proteja si a revigora culoarea parului, in timp ce mentin calitatile tehnice de ingrijire a parului.

Sapindus Mukorossi, fruct al „plantei sapunului” originar in India, recunoscuta ca planta ayurvedica (Reetha), in mod natural contine saponina. Acest ingredient organic actioneaza ca un important antimicrobian si antiinflamator prin care produsele COLOR-TECH au un efect linistitor asupra parului, precum si actiune de ingrijire speciala a scalpului.

Floarea Verbascum Thapsus este o planta care detine extraordinare proprietati benefice parului. Cu puterea sa de iluminare, este capabila sa accentueze calitatea cosmetica a oricarui tratament. Un ingredient activ extras prin biolichefierea moleculara a acestei plante aduce produsului fotoluminescenta, protejand fibra capilara de radiatiile UV nocive si transformandu-le intr-o stralucire care confera parului luminozitate si un aspect sanatos.

Fitokeratina provenita din canepa si orez revigoreaza parul fragil. Canepa este un ingredient crucial pentru asigurarea efectelor de intarire a fibrei capilare, oferind nutrient importanti parului si garantand stralucire si o senzatie moale la atingere. Ingredientele active derivate din orez sunt bogate in minerale, vitamine si antioxidanti care protejeaza parul de efectele nocive ale agentilor atmosferici. Prin biolichefierea enzimatica proteinele sunt hidrolizate si pot ajunge in pielea scalpului mai usor, oferindu-i necesarul pentru completarea procesului natural de intarire.

BBCOS
8059340212354

Fisa cu date

Gramaj
1 L
Formula speciala
Paraben free
Salt free
Sles free
Vegan Formula
Tip de par
Par decolorat
Par fragil
Par vopsit
Textura
Crema
Ingrediente principale
Canepa
Orez
Actiune
Curatare

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: