Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • -31%

BBCOS - Emphasis Blond Tech Purple Blue Feeding Shampoo – Sampon hranitor pentru par blond (1000ml)

126,90 lei
-31% 87,56 lei

HairMania

Curata delicat, in timp ce netezeste si hidrateaza firul de par slabit. Formula si culoarea sa speciala violet/albastru au fost special dezvoltate pentru a neutraliza reflexele nadorite de galben si portocaliu pe parul vopsit si/sau decolorat, de asemenea ajuta la pastrarea tonurilor de blond rece si lumineaza chiar si firele de par carunte. Produs profesional.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Emphasis Blond-Tech este rutina profesionala de ingrijire dezvoltata special pentru parul blond, decolorat, sau grizonat. In formula sa speciala se ascund pigmenti albastru-violet, capabili sa neutralizeze nuantele de galben/portocaliu nadorite. Combinatia speciala de ingrediente active: acid hialuronic, afine fermentate si musetel fermentat* actioneaza in sinergie pentru a hrani si a echilibra hidratarea fibrei capilare sensibilizate, in scopul metinerii parului sanatos, puternic si stralucitor. 

Blond-Tech Purple-Blue Feeding Shampoo curata delicat, in timp ce netezeste si hidrateaza firul de par slabit. Formula si culoarea sa speciala violet/albastru au fost special dezvoltate pentru a neutraliza reflexele nadorite de galben si portocaliu pe parul vopsit si/sau decolorat, de asemenea ajuta la pastrarea tonurilor de blond rece si lumineaza chiar si firele de par carunte. Produs profesional. Nu contine SARURI/PARABENI/SILICON. Testat NICKEL. Testat DERMATOLOGIC.

Puncte forte:

  • curata delicat scalpul si parul
  • hraneste si hidrateaza firul de par slabit, deteriorat
  • neutralizeaza reflexiile galbene/portocalii nedorite
  • pastreaza nuantele de blond rece
  • lumineaza chiar ai parul grizonat

Utilizare: Aplicati produsul pe parul ud. Masati si lasati sa actioneze pana la 5  minute, in functie de nivelul de neutralizare droit. Clatiti bine. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa din abundenta. Se recomanda utilizarea manusilor. Pentru rezultate optime, recomandam efecturarea complete a tratamentului Blond-Tech.

Ingrediente active:

Acid hyaluronic – Aliatul frumusetii

Acidul hialuronic este o substanta naturala capabila sa se lege de celulele fibrei capilare care alcatuiesc parul. Structura moleculara flexibila si solubila in apa ii confera caracteristici foarte hidratante si protectoare. Asigura elasticitate si volum extraordinar parului, care este vizibil mai rezistent si mai revitalizat.

Afine fermentate – Un dar de la natura

Afinele salbatice iau nastere spontan pe versantii muntilor si sunt cunoscute a fi o sursa prețioasa de vitamina B. Numerosii antioxidanti contribuie la incetinirea imbatranirii pielii, previn deshidratarea si stimuleaza cresterea parului. Mai mult, au o imensa virtute protectoare si hranitoare, esentiale pentru intarirea fibrei sensibilizate si pentru a reda stralucirea si vitalitatea parului.

Musetel fermentat – O mica raza de soare

Musetelul a fost intotdeauna folosit ca un remediu natural dulce pentru a deschide parul si a-l face mai stralucitor, putere care provine din apigenina care se regaseste in petalele florii sale.

De asemenea, are proprietati pretioase calmante, reechilibratoare si antiinflamatorii ideale pentru restabilirea sanatatii scalpului si parului.

*ingredient activ fermentat

Fermentarea este un proces care combina inovatia, tehnologia si natura pentru a transforma ingredientele naturale prin amplificand beneficiile acestora.

BBCOS
8051566449835

Fisa cu date

Gramaj
1 L
Formula speciala
Paraben free
Salt free
Sles free
Tip de par
Par decolorat
Par fragil
Tip utilizare
Cu clatire
Textura
Crema
Ingrediente principale
Acid hyaluronic
Afine
Musetel

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: