Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • -5%

BBCOS - Emulsie Oxidanta Oxigen Cream 9% - 30 vol. (1000ml)

32,90 lei
-5% 31,26 lei

Crazy Sales

OXIGEN CREAM este gama de oxidanti creata pentru a dezvolta si imbunatati performanta vopselor BBCOS. Formula se remarca prin cremozitatea sa echilibrata care face amestecul usor de distribuit. Parfumul delicat intensifica placerea tratamentului, iar proteinele din grau indeplinesc cele patru actiuni fundamentale pentru ingrijirea parului tratat: HIDRATARE, NETEZIRE, INTARIRE, CONDITIONARE. 

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

OXIGEN CREAM este gama de oxidanti creata pentru a dezvolta si imbunatati performanta vopselor BBCOS. Formula se remarca prin cremozitatea sa echilibrata care face amestecul usor de distribuit. Parfumul delicat intensifica placerea tratamentului, iar proteinele din grau indeplinesc cele patru actiuni fundamentale pentru ingrijirea parului tratat: HIDRATARE, NETEZIRE, INTARIRE, CONDITIONARE. Rezultatul garanteaza stralucire, intensitate si durabilitate.
Raportul de amestec al vopselelor BBCOS este de 1:1,5 cu Oxygen Cream (ex: 100 ml vopsea+150ml oxidant) sau 1:2 in cazul blondurilor speciale (ex: 100 ml vopsea + 200 ml oxidant).  Timp de actionare: 25/50 minute (in functie de oxidantul utilizat).

BBCOS
8051566449972

Fisa cu date

Gramaj
1 L
Textura
Crema
Concentratie oxidant
30 volum - 9%

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: